Μπάσκετ: Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τέταρτη συνεχή χρονιά η Total Hellas


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγίας για τέταρτο συνεχή χρόνο με την Total Hellas, που είναι θυγατρική ενός από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς ομίλους παγκοσμίως, της Total Group.
Η Total Group έχει ως κύρια δραστηριότητα στην Ελλάδα τα λιπαντικά και ψυκτικά υγρά για την αυτοκίνηση, τη βιομηχανία, τα μηχανήματα έργων και την αγροτική οικονομία, καθώς και χημικά για την αγροτική παραγωγή και τη βιομηχανία.

«Η υποστήριξη των κορυφαίων εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο στο κορυφαίο Ελληνικό αθλητικό brand, δείχνει την αξία και την ανταπόκριση των επιτυχιών της ομάδας του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια καθώς και την αποδοτικότητα του χορηγικού προγράμματος μας», υπογράμμισε ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης.
«Η Total Hellas είναι ένα εξαιρετικός συνεργάτης και σημαντικός υποστηρικής τόσο της προσπάθειας της ομάδας μας για την κατάκτηση της κορυφής εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και των δράσεων μας σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα για πολλά ακόμα χρόνια», συμπλήρωσε.
Η Αριέν Βιγιού, νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Total Hellas από το Σεπτέμβριο του 2016, δήλωσε «ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας και τη στήριξη μίας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός».
Και πρόσθεσε: «Η χορηγική στήριξη στον Ολυμπιακό, που μετρά ήδη 3 χρόνια, σε συνδυασμό με τις αθλητικές επιτυχίες της ομάδας, έχει επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στην αναγνωρισιμότητα της Total στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν για την Total Hellas η συνέχιση αυτής της συνεργασίας και ευχόμαστε στον Ολυμπιακό μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...