Την Παρασκευή 21/10 εισάγονται στο Χ.Α. οι ομολογίες της Forthnet

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Οργανωμένης Αγοράς του Χ.Α. οι 233.748.933 ονομαστικές ομολογίες της εταιρείας Forthnet με τιμή εκκίνησης στο ταμπλό 0,30 ευρώ.
Είναι ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης εκάστης 0,30 ευρώ έκαστη, οι οποίες προέκυψαν από την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου, διάρκειας εννέα ετών, σταθερού επιτοκίου 1,00% ετησίως.

Επιπλέον, η διοικούσα επιτροπή του Χ.Α. έκανε δεκτή την παραίτηση της εταιρείας – μέλους Ελληνοαμερικανική ΑΕΠΕΥ από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας Fourlis Συμμετοχών. Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί των μετοχών της εν λόγω εταιρείας ορίζεται η Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.
AdTech Ad
Επίσης έγινε δεκτή η παραίτηση της εταιρείας – μέλους Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί του παράγωγου προϊόντος ΣΜΕ επί του Δείκτη FTSE/ATHEX 25.
Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί του παράγωγου προϊόντος ορίστηκε η Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016.
Τέλος, εγκρίθηκε η απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας Γρ. Σαράντης από την εταιρεία – μέλος του Χ.Α. Eurobank Equities ΑΕΠΕΥ, με εναρκτήρια ημερομηνία την προσεχή Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...