Σενάρια πώλησης μεγάλης μεταγραφής τον Γενάρη

Η αλήθεια είναι πως το περασμένο καλοκαίρι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήρθε στον Ολυμπιακό με μεγάλα όνειρα, τόσο επειδή ήθελε να δώσει ανοδική τροχιά στην καριέρα του, όσο και επειδή γνώριζε ότι στο Λιμάνι θα μπορούσε να βρει το... λιμάνι του!
Όχι απαραίτητα για να μείνει πολλά χρόνια στην ομάδα, καθώς η αλήθεια είναι πως αν σταθεροποιήσει την απόδοσή του στο 100% και του βγαίνουν αυτά που θέλει μέσα στο γήπεδο, η Σούπερ Λιγκ είναι μικρή για να τον κρατήσει...


Σκοπός του ήταν να έρθει στον Ολυμπιακό της Ευρώπης και του πρωταθλητισμού για μία - δύο γεμάτες σεζόν και, στη συνέχεια, να ψαχτεί να επιστρέψει σε τοπ ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Με την παρουσία όμως που έχει στην Ελλάδα μέχρι στιγμής, βρίσκεται με το ένα πόδι εντός ομάδας και με το άλλο εκτός!
Ο λόγος για τον Μάριν, που η καριέρα του στον Ολυμπιακό δεν πηγαίνει καθόλου καλά!
Όχι μόνο δεν μπορεί να βρει θέση στην 11άδα ή ακόμα και την αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά έχει και περίεργη συμπεριφορά ακριβώς επειδή συμβαίνει αυτό!
Μία συμπεριφορά που, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει όλα αυτά στα αυτιά της διοίκησης, που τον χρυσοπλήρωσε το περασμένο καλοκαίρι για να έρθει στην Ελλάδα.
Μάλιστα, υπάρχει ήδη σενάριο (έχει ακουστεί αρκετές φορές σε ραδιοφωνική συχνότητα), που θέλει τον Μάριν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, στην προσεχή μεταγραφική περίοδο!
Προς Κατάρ μεριά, προφανώς με πώληση, καθώς αυτός είναι ο πρώτος προορισμός που έχει ακουστεί...
Φυσικά όλα αυτά μπορεί να σημαίνουν και τίποτα! Γιατί μπορεί το παιδί να ηρεμήσει, να προσαρμοστεί ακόμα καλύτερα μέσα στο επόμενο διάστημα και να αρχίσει να κάνει... παπάδες στο γήπεδο. Να κάνει δηλαδή αυτό για το οποίο αποκτήθηκε...
Οι Πειραιώτες έδωσαν ένα τσουβάλι με λεφτά στον Μάριν, για να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει την μπάλα της ζωής του. Όχι για να μένει εκτός αποστολής και να δημιουργεί από πάνω πρόβλημα στα αποδυτήρια...
Στο χέρι του είναι λοιπόν: Ή παίρνει τα πάνω του, σταματάει τη μουρμούρα και γίνεται βασικός ή ο Γενάρης είναι κοντά και, τότε, θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του!
** ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Σούπερ ταλέντο από τη λίστα Ίβιτς στον Ολυμπιακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...