Ραχήλ Μακρή κατά Μπεκατώρου: Νομίζει ότι είναι μεγάλη παρουσιάστρια

Με σκληρές εκφράσεις κατά της Μαρίας Μπεκατώρου μίλησε η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
Αφορμή παλιότερες δηλώσεις της για την Ελένη Μενεγάκη, οι οποίες είχαν προκαλέσει την αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου. «Όταν ήμουν μικρή την έβλεπε η γιαγιά μου, της άρεσε πάρα πολύ. Τι κακό έχει αυτό; Η Ελένη Μενεγάκη είναι 25 χρόνια στην τηλεόραση.
Ξεκίνησε από 19 χρονών», επανέλαβε η Ραχήλ Μακρή.
Αναφερόμενη στην αντίδραση της Μαρίας Μπεκατώρου στις δηλώσεις αυτές, είπε: «Αυτή δεν ήταν στο ΑΡΤ με κάτι περίεργα ξυλάκια που τα κουνούσε στο χάρτη και έκανε τη χαζή;».
«Αποτελεί αυτόκλειτο υπερασπιστή και συνήγορο της κυρίας Μενεγάκη; Δεν νομίζω να έχει ανάγκη η κυρία Μενεγάκη από κανέναν συνήγορο, Είναι πανέξυπνη γυναίκα», συνέχισε.
Αναφορικά με σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου για τη βλεφαροπλαστική, η Ραχήλ Μακρή απάντησε: «Προφανώς το γνωρίζει από τον εαυτό της γιατί δεν αναγνωρίζεται πια από τις πλαστικές που έκανε. Ξέρετε είναι πάρα πολύ κακό να μη θυμάσαι από που έχεις ξεκινήσει και θυμόμαστε από που ξεκίνησε, που έλεγε δεν με βλέπει η μάνα μου. Της δόθηκε προφανώς η ευκαιρία και τώρα νομίζει και αυτή ότι είναι μεγάλη παρουσιάστρια, όπως νομίζουν σε αυτή τη χώρα και καβαλάνε τα καλάμια όλοι μαζί».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...