Η νέα υστερία Λοβέρδου στην Εξεταστική

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια σε ΜΜΕ και πολιτικά κόμματα, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του Στρατή Λιαρέλη που εκπροσωπεί τον τ/σ ΑΝΤ1.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος φωτογράφισε την εφημερίδα Αυγή, ρωτώντας τον κ. Λιαρέλη αν ο ίδιος θα δημοσιοποιούσε στοιχεία από προσωπικά e-mail,
κάνοντας έμμεση αναφορά στο πρωτοσέλιδο που ανέφερε το όνομα του δικαστή του ΣτΕ για τον οποίο υπήρξαν επιθετικά δημοσιεύματα.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανέττα Καββαδία ρώτησε τον κ. Λιαρέλη αν θα δημοσίευε στοιχεία οροθετικών γυναικών αφήνοντας αιχμές για τον Ανδρέα Λοβέρδο και τα γεγονότα που έγιναν επί θητείας του στο υπουργείο Υγείας, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. Τότε ήταν που ξεκίνησε και η έντονη αντιπαράθεση με τον κ. Λοβέρδο να βγαίνει εκτός εαυτού, φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, στην προσπάθειά του να πάρει τον λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της επιτροπής Σωκράτης Φάμελλος αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στον κ. Λοβέρδο εξηγώντας ότι δεν υπάρχει προσωπικό θέμα εφόσον δεν αναφέρθηκε το όνομά του. Ο κ. Λοβέρδος, μάλιστα είπε ότι κανένας άλλος βουλευτής δεν θα μιλήσει αν δεν δοθεί πρώτα ο λόγος στον ίδιο. Η μεγάλη ένταση συνεχίστηκε για περίπου μισή ώρα.
Λοβέρδος: Το κάνετε για να με φιμώσετε, δεν θα κάνουν ότι θέλουν εδώ μέσα οι κατ’ επάγγελμα αγανακτισμένοι βουλευτές.
Φάμελλος: Κανένα ζήτημα συναδελφικότητας, όποιος φωνάζει ή γκρινιάζει περισσότερο δεν γίνεται να του δίνεται ο λόγος, δεν υπάρχει άλλο ζήτημα κ. Λοβέρδο, παρακωλύετε την εξεταστική. Μην χτυπάτε άλλο τα γραφεία, είναι προσωπική επιδίωξη προβολής, δεν θα υποχωρήσω.
Λοβέρδος: Προσβάλλεται η τιμή μου, υπάρχει αναμφισβήτητα προσωπικό θέμα. Κανένας συνάδελφος δεν θα πάρει το λόγο.
Φάμελλος: Αμφισβητεί το προεδρείο, θέλει να περάσει το δικό του, να σεβόμαστε ισότιμα όλους τους συναδέλφους. Δεν θέλω για ένα γινάτι να τινάξετε την επιτροπή στον αέρα, μην το τραβήξετε άλλο.
Λοβέρδος: Υπάρχει πρόθεση από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ να με εξοντώσει πολιτικά και ηθικά.
Φάμελλος: Δεν υπάρχει παλιός και νέος ΣΥΡΙΖΑ
Λοβερδος: Στη Βουλή έχει εξηγηθεί τόσες φορές και το ψέμα επαναλαμβάνεται, υπάρχει προσπάθεια συκοφάντησης και εξόντωσης και δεν θα επιτρέψω ο υπουργός προπαγάνδας και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαμορφώνουν μια πραγματικότητα με τα ψέματα
Φάμελλος: Ο όρος υπουργός προπαγάνδας επιστρέφεται.
Ύστερα από αυτά ο κ. Λοβέρδος κατάφερε να αποσπάσει τον λόγο για να απολογηθεί για μία ακόμη φορά για το θέμα της δημοσιοποίησης των οροθετικών γυναικών το 2012, αποποιούμενος κάθε ευθύνη για το θέμα. Βεβαίως, κατηγόρησε για ακόμα μια φορά την Αννέτα Καββαδία αλλά και το Νίκο Παππά ότι επιχειρούν την ηθική και πολιτική του εξόντωση.πηγη
ÐÑÏÅÊËÏÃÉÊÇ ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÁÍÄÑ. ËÏÂÅÑÄÏÕ ÓÔÏ ÓÐÏÑÔÉÃÊ-- ÖÙÔÏ ×ñçóôïò Ìðïíçò

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...