Παρουσία του ΠτΔ η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη -Στον Άη Στράτη ο Αλ. Τσίπρας

Με την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη στις 11 το πρωί κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε Αθήνα και Πειραιά από τις 9 το πρωί έως το τέλος των μαθητικών παρελάσεων.
Δεν διεκδικούμε τίποτα, δεν παραχωρούμε τίποτα, διεμήνυσε την Πέμπτη από τη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, χαρακτηρίζοντας πράξη ανεύθυνη και επικίνδυνη την αμφισβήτηση των συνόρων μας.

Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα θα γίνουν στον Άγιο Ευστράτιο οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και η παρέλαση των σχολείων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό «Γέννησης του Χριστού», χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου, Ιερώνυμου και στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Μνημείο των Πεσόντων Αγιοστρατητών. Αμέσως μετά θα πισκεφθεί το Μουσείο Δημοκρατίας.Ο
Το αθάνατο «ΟΧΙ» υπενθυμίζει τους αγώνες του ελληνικού έθνους στο διάβα των αιώνων, αλλά και την αέναη πίστη του ελληνικού λαού στην υπεράσπιση των αξιών της ελευθερίας και της δημοκρατίας, τονίζει στο μήνυμά του, ο υπουργός εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...