Οι «γνωριμίες» του στελέχους της ΝΔ που καταδικάστηκε σε φυλάκιση για δωροδοκία (εικόνες)

Ο Γιώργος Νούτσος είναι, ένα ακόμα, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που καταδικάστηκε για διαφθορά. Ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών καταδικάστηκε, από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας για ποσό ύψους 17.000 ευρώ. Η καταδίκη του, αφορά το περιβόητο σκάνδαλο στην εταιρεία ύδρευσης ΔΕΥΑΓ του Δήμου Γρεβενών.
Ο έλεγχος που ακολούθησε κράτησε σχεδόν δυόμιση χρόνια και εντόπισε δεκάδες πλαστά και εικονικά τιμολόγια και πληθώρα παραπτωμάτων που παραβιάζουν το κώδικα βιβλίων και στοιχείων. Το σκάνδαλο της ΔΕΥΑΓ Γρεβενών μαζί με τα πρόστιμα που έχουν βεβαιωθεί εις βάρος των ιδιωτών που συμμετείχαν στο κόλπο ξεπερνά τα 4,5 εκ. ευρώ. Το «γραφείο» του Γ. Νούτσου κοσμούν διάφορες φωτογραφίες. Ας δούμε μερικές: 

Με τη Ντόρα Μπακογιάννη
cvo52sxvmaaku95
Με τον Αντώνη Σαμαρά
cvo53idueaajtiy
Με τον Κώστα Γκιουλέκα
cvo54fhvuaebl2d
Με το Ανδρέα Παπαμιμίκο
cvo55vzuiae5xhf
Διαβάζουμε από το επίσημο βιογραφικό του:
Από μαθητής ακόμα, ασχολείται με τα κοινά, ενεργοποιούμενος έντονα με την ΜΑΚΙ στις τάξεις του Λυκείου και στη συνέχεια με την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ως πρόεδρος των Επιτροπών Έτους και μέλος της Γραμματείας Φοιτητικού της Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης.
Το 1997, στην πρώτη του συμμετοχή στις αρχαιρεσίες που διενεργούνται στην Τοπική Οργάνωση ΝΔ της πόλης των Γρεβενών, εκλέγεται δεύτερος. Δραστηριοποιείται έντονα και στη συνέχεια διατελεί αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γρεβενών.
Στις Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές του 1998 συμμετέχει ως υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος στον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδυασμό. Στις Εθνικές εκλογές του 2000 διεκδικεί το χρίσμα του υποψήφιου Βουλευτή και εκλέγεται πρώτος στις διαδικασίες που διενεργούνται.
Το 2002 με τη στήριξη της Ν.Δ. κατέρχεται υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επιτυγχάνει ποσοστό 49.00% από την πρώτη Κυριακή. Από το 2002 ως το 2006 ασκεί με συνέπεια τα καθήκοντα του ως Δημοτικού Συμβούλου και ως Επικεφαλής της Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τον Μάιο του 2005 αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Γρεβενών.
Στις Δημοτικές εκλογές του 2006 εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή Δήμαρχος Γρεβενών με ποσοστό 58,21%.
Από 1-1-2007 διατελεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Τον Απρίλιο του 2007 εκλέγεται Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Γρεβενών.
Τον Ιούνιο του 2007 εκλέγεται μέλος του Δ.Σ. και της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ.
Διατελεί μέλος της Επιτροπής Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων της ΚΕΔΚΕ.
Διατελεί μέλος του 15μελούς Συμβουλίου Αιρετών της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...