«Στερεύει» η κοίτη του Ποταμιού – Θέμα χρόνου το «διαζύγιο» με Φωτήλα..«Όρκους αγάπης» αντάλλαξαν Φωτήλας – ΝΔ

Προ των πυλών νέο διαζύγιο στο Ποτάμι με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά, τον βουλευτή Ιάσονα Φωτήλα.
Σε νέα σκληρή δήλωσή του απαντά στον γραμματέα του κόμματος, Παντελή Αβραμίδη.
«Θέλω να θυμίσω στον φίλο και σύντροφο Παντελή, ότι το Ποτάμι δημιουργήθηκε ως φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα. Σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά του κινήματος δεν ταιριάζει καθόλου η πρακτική του να πετάμε λάσπη αντί να απαντάμε πολιτικά.Δεν αρμόζει αυτή η τακτική σ’ εμάς τους Ποταμίσιους«, σημειώνει ο Φωτήλας.

Συστήνει παράλληλα στον κ. Αβραμίδη ότι θα ήταν καλό να θυμάται, πως  σαν γραμματέας, αντί να αναλώνεται σε ασκήσεις λάσπης, θα ήταν πιο χρήσιμο να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και να οργανώνει συγκεκριμένες δράσεις, προκειμένου το κόμμα να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει.





Να σημειωθεί ότι ο γραμματέας του Ποταμιού, Παντελής Αβραμίδης, αφήνοντας αιχμές κατά του κ. Φωτήλα, είχε δηλώσει τη Δευτέρα :
« Οι υποσχέσεις, οι εξαγορές και όλες αυτές οι παλαιοκομματικές πρακτικές, εκθέτουν και δεν θα γίνουν ανεκτές από την κοινωνία».
Σε νεώτερη ανταπάντηση του ο κ.Αβραμίδης σήμερα Τρίτη αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το Ποτάμι δεν τρώει κουτόχορτο. Όταν ένας βουλευτής μέλος μάλιστα του Πολιτικού Συμβουλίου την μια μέρα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υποστηρίζει ότι το Κίνημα πρέπει να βαδίσει ενωμένο χωρίς διαφοροποιήσεις και την άλλη μέρα αφού πρώτα συναντά συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, δηλώνει ότι σκέφτομαι να πάω στην ΝΔ τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας».

«Μπάζει» πολύ και καλό θα ήταν ο τελευταίος εκεί στο Ποτάμι να κλείσει την πόρτα….
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...