Διαδικτυακή φρενίτιδα: Επανενώνονται οι Destiny’ s Child;

Εδώ και χρόνια οι fans του συγκροτήματος που ανέδειξε την Beyoncé σε σταρ πρώτης γραμμής περιμένουν τη στιγμή που το συγκρότημα θα επανενωθεί. Οι ελπίδες του φανατικού κοινού των Destiny’ s Child αναπτερώνονται και όχι άδικα!
Οι Destiny Child ποτέ δεν χώρισαν επίσημα. Η Beyoncé Knowles, η Kelly Rowland και η Michelle Williams τραβήξαν διαφορετικούς μουσικούς δρόμους, αλλά παρέμειναν φίλες και «αδερφές» όπως αποκαλούνται.

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση το 2013 στο ημίχρονο του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της Αμερικής, στο Super Bowl έσπασε τα ταμεία! Φυσικά τότε δεν ήταν μία εμφάνιση των τριών τους ως Destiny’ s Child, αλλά φιλική συμμετοχή των Kelly Rowland και Michelle Williams στην εμφάνιση της Beyoncé στο show.
Αυτή την εβδομάδα ωστόσο, οι fans του συγκροτήματος με τις μεγάλες επιτυχίες έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν πως η ώρα της επανένωσης είναι κοντά. Ένας καινούριος λογαριασμός που άνοιξε στο Instagram με την όνομα του συγκροτήματος και μόλις 3 αναρτήσεις από φωτογραφίες τους στο απόγειο της δόξας τους, θα είχε περάσει απαρατήρητος, αν δεν είχε γίνει retweet από τον επίσημο λογαριασμό του group στο Twitter.
Αυτό άμεσα πυροδότησε το ενδιαφέρον και ο λογαριασμός βρέθηκε από την μία στιγμή στην άλλη με περισσότερους από 20.000 followers, ενώ ο αριθμός τους ανεβαίνει συνεχώς. Τα σχόλια των χρηστών στις φωτογραφίες μαρτυρούν το μεγάλο τους ενδιαφέρον και το πόσο ελπίζουν να μην είναι ένας λογαριασμός-φάντασμα. Η δικαίωση τους ήρθε μέσω Twitter και τώρα περισσότερο από ποτέ ελπίζουν να ξαναδούν τις τρεις «αδερφές» με νέο υλικό ζωντανά στην σκηνή.
 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...