Όταν ο Πάγκαλος δήλωνε με παρρησία ότι το μνημόνιο είναι «ευτυχία για τον τόπο» (video)

Για τις μειώσεις στη σύνταξή του παραπονέθηκε σήμερα Τρίτη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ προανήγγειλε μάλιστα την προσφυγή του σε νομικούς, προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωσή του, ακόμα και από το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

«Η σύνταξη αυτή (σ.σ.: του δικηγόρου), όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν 1.600 ευρώ», σημείωσε ο κ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FΜ, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 ευρώ. Δηλαδή το 1/4».
Ο «όψιμος επαναστάτης» κ. Πάγκαλος δήλωσε μάλιστα πως «πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ».
«Εμένα η νομική μου κατάρτιση μού δίνει την πεποίθηση ότι αυτό δεν γίνεται σε μία χώρα πολιτισμένη, γίνεται μόνο σε χώρες που επικρατεί βαρβαρότητα, δηλαδή φασισμός ή κομμουνισμός», δήλωσε σε άλλο σημείο της παρέμβασής του.
Περνάει πραγματικά ένα «δράμα» ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, ξενίζει λίγο η δήλωσή του πως αυτά που προκύπτουν από τα μνημόνια αποτελούν «βαρβαρότητα».  Σημειώνεται πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κάποτε δήλωνε με παρρησία πως «το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο».
Φυσικά τότε, ήταν ένας από εκείνους που έφεραν τα μνημόνια στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα της δικής τους «πετυχημένης» διακυβέρνησης, επί σειράς δεκαετιών.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...