Documento: Η νέα Kυριακάτικη εφημερίδα (vid)

20 Νοεμβρίου, η κυριακάτικη εφημερίδα Documento φιλοδοξεί, μέσα από τις 96 σελίδες της, να εγκαινιάσει μια νέα πραγματικότητα στον ελληνικό Τύπο. 
 
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο site της νέας εφημερίδας: «Το Documento δεν θέλει να είναι μία ακόμη εφημερίδα, αλλά μια νέα πρόταση για το πώς, εν έτει 2016, οραματιζόμαστε μια σύγχρονη εφημερίδα σε ένα περιβάλλον υπερπληροφόρησης και παραπληροφόρησης. Τη διεύθυνση της εφημερίδας έχει ο Κώστας Βαξεβάνης».

Η εφημερίδα θα έχει ένθετο 32σέλιδο αποσπώμενο έντυπο για τον πολιτισμό, την πόλη, την επιστήμη, το αυτοκίνητο, τα media. Με ρεπορτάζ και άποψη για την καθημερινότητα, τον πολιτισμό, τον κινηματογράφο, το θέατρο, τα εικαστικά, τον κόσμο των ΜΜΕ, το lifestyle και το ευ ζην. Το περιοδικό Hot Doc θα είναι ένθετο κάθε 15 μέρες με μια μεγάλη έρευνα από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, ενώ κάθε 15 μέρες θα κυκλοφορεί με την εφημερίδα και το DOC History, Ενα νέο δεκαπενθήμερο ιστορικό περιοδικό.

Στο Documento θα συνεργάζονται 100 δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχει 96 σελίδες, ενώ θα κυκλοφορούν 150.000 αντίτυπα κάθε εβδομάδα.
πηγη

Πότε διάβασες
τελευταία φορά ρεπορτάζ;

Στις 20 Νοεμβρίου, η κυριακάτικη εφημερίδα Documento φιλοδοξεί, μέσα από τις 96 σελίδες της, να εγκαινιάσει μια νέα πραγματικότητα στον ελληνικό Τύπο. Το Documento δεν θέλει να είναι μία ακόμη εφημερίδα, αλλά μια νέα πρόταση για το πώς, εν έτει 2016, οραματιζόμαστε μια σύγχρονη εφημερίδα σε ένα περιβάλλον υπερπληροφόρησης και παραπληροφόρησης. Τη διεύθυνση της εφημερίδας έχει ο Κώστας Βαξεβάνης.
Ο δημοσιογράφος των πολλών αποκαλύψεων και των διεθνών βραβείων θα είναι ο μαέστρος μιας ορχήστρας 100 δημοσιογράφων από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους καλύτερους ερευνητές και αναλυτές. Το Documento θα έχει και καθημερινή παρουσία στο internet με όλη την τρέχουσα επικαιρότητα και τις υπογραφές του δημοσιογραφικού επιτελείου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...