Τρία σύνολα σε ένα βράδυ άλλαξε η Jennifer Lopez - Δείτε τις φωτογραφίες

Η Jennifer Lopez θεωρείται μια από τις βασίλισσες της μουσικής. Έτσι χθες το βράδυ φρόντισε να τραβήξει όλα τα φλας, ενώ παρουσίαζε τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony που ψηφίστηκε πρόσωπο της χρονιάς στα Latin Grammy Awards.

Η JLo αρχικά φόρεσε μια ολόσωμη διάφανη φόρμα που αγκάλιαζε το κορμί της και άφηνε ελάχιστα στη φαντασία.

jalaso2
Στη συνέχεια, φόρεσε ένα λευκό ασύμμετρο φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο το πόδι της ενώ δεν δίστασε μα δώσει ένα φιλί στο στόμα στον πρώην για να του πει συγχαρητήρια.
jalaso3
Όσο για την τρίτη της εμφάνιση ήταν εξίσου εντυπωσιακή αφού εμφανίστηκε με ένα χρυσό σύνολο που άφηνε εκτεθειμένο το ντεκολτέ της αλλά και τα πόδια της.
jalaso4
Ο Marc Anthony είναι σήμερα παντρεμένος με την Shannon De Lima, ενώ JLo έχει πρόσφατα χωρίσει από τον Casper Smart.
Πέντε χρόνια μετά το χωρισμό τους, ο γάμος τους διήρκησε επτά χρόνια, η Anthony Magnus Media και Sony Music Latin ανακοίνωσαν, ότι έχουν υπογράψει μία νέα συμφωνία με την Lopez. Οι δύο εταιρείες θα πρέπει να συμπράξουν για την υλοποίηση του νέου ισπανόφωνου άλμπουμ της Λατίνας τραγουδίστριας, η εγγραφή του οποίου θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.
Ο πρώην σύζυγος της Lopez θα είναι ο παραγωγός του άλμπουμ και η εταιρεία του θα παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην τραγουδίστρια στους τομείς του μάρκετινγκ, στο περιεχόμενο του δίσκου και στην προώθηση του δίσκου στην ισπανόφωνη αγορά.
«Είμαι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το νέο μουσικό ταξίδι με το οποίο θα γιορτάσω τις λατινικές ρίζες μου μαζί με τον Marc Anthony και την οικογένεια της Sony / Magnus», έχει δηλώσει η 47χρονη Lopez.
jalaso5

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...