Κάτι.. τρέχει στο Μινιόν - Γιατί άλλαξε όψη (photos)

Νέα όψη απέκτησε το ιστορικό κτίριο του Μινιόν στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Ομόνοια. Το μουντό τσιμεντένιο κτίριο που «σκουριάζει» εδώ και χρόνια στην οδό Πατησίων, «μεταμορφώθηκε» χάρη στην ανάρτητη ενός γιγαντιαίου πανό, που είναι έργο τέχνης φιλοτεχνημένο από γνωστό ζωγράφο, με στόχο να δοθεί μια αναπάντεχη εικόνα δροσιάς στο ταλαιπωρημένο κέντρο της πόλης.
Ζωντανά χρώματα, ένα τεράστιο κόκκινο καρπούζι, μπλε ρυάκια, κι ένα χαριτωμένο γουρουνάκι παραπέμπουν σε...
εξοχή στην καρδιά της πρωτεύουσας.


Εδώ και μήνες βρίσκεται σε εξέλιξη η αναμόρφωση της πρόσοψης του κτιρίου Μινιόν, το οποίο ανήκει στον όμιλο Folli Follie. Αυτό παραπέμπει σε σχέδια αναμόρφωσής του και δημιουργίας κάποιου νέου εμπορικού χώρου.

Ωστόσο, κύκλοι του ομίλου έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα συνεργεία που ακόμα και σήμερα εργάζονται στο εσωτερικό του κτιρίου δεν προβαίνουν σε εργασίες ανακατασκευής, αλλά σχετίζονται με την αλλαγή της πρόσοψης.

Οι εργασίες άρχισαν με την αντικατάσταση της σκαλωσιάς για λόγους ασφαλείας και προχώρησαν στον ευπρεπισμό της όψης του κτιρίου, ώστε να αντιπροσωπεύει την αισθητική του Folli Follie Group και της διοίκησής του.

Πάντως, όπως έχουμε ξαναγράψει στο economy365.gr, η διοίκηση της Folli Follie δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα επαναλειτουργίας του «Μινιόν», αλλά όχι στην παρούσα χρονική στιγμή.

Πηγή φωτογραφιών: economy365.gr

Η Folli Follie σκέφτεται την επαναλειτουργία του Μινιόν

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...