Απίστευτες ατάκες από τον πρόεδρο των Τρικάλων στους παίκτες (video)

Μετά το τέλος του αγώνα των Τρικάλων με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, (τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με 3-1), ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς, μάζεψε τους παίκτες έξω από τα αποδυτήρια και τους επιτέθηκε με απίστευτες εκφράσεις και μάλιστα σε κοινή θέα!
Μεταξύ άλλων τους είπε: «Ορίστε …κοιτάξτε τα χάλια μας,
οι άλλοι μάγκες είναι, μας γ… νε και φύγανε!! Να πάτε να… ρε, είναι εικόνα αυτή; Είστε ξεφτίλες, σας ρεζίλεψαν. Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας και σας νίκησαν. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή. Όποιον δεν του αρέσει να σηκωθεί να φύγει,δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα».
Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον αρχηγό της ομάδας, Παντελή Ριζογιάννη: «Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Είστε 29 παίκτες, δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε-πέντε κάθε βδομάδα»!
Το περιστατικό άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που κάλυπταν τον αγώνα, ενώ ο τεχνικός της ομάδας όση ώρα ο Γιαλιάς τους τα έψελνε, κινούνταν αμήχανος πίσω από τους παίκτες.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Sportrikala.gr στη σελίδα του στο Facebook:
.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...