Τζένιφερ Λόπεζ & Rihanna. Από φίλες, αντίζηλες για τον (εραστή) Drake;

Αν και ήταν φίλες, τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και στις δημόσιες συναντήσεις τους, η Rihanna και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι πλέον δύο ξένες -τουλάχιστον με όρους Instagram.

Mετά από την ανάρτηση της Λατίνας σταρ όπου αγκαλιάζεται με τον Drake (που ίσως ήταν, ίσως και όχι, σύντροφος της Rihanna) η RiRi έκανε unfollow την JLo, καταγγέλουν όσοι έχουν άπλετο χρόνο και παρακολουθούν ποιους ακολουθεί και ποιους όχι η πριγκίπισσα της μουσικής από τα Μπαρμπέιντος.

Είναι σύμπτωση ή απλά ένα διακριτικό τέλος μιας φιλίας ανάμεσα στις σταρ;
drake jennifer lopez cuddle
'Εγινε ο νέος έρωτας (ανεπιβεβαίωτος από τους ίδιους) ανάμεσα στην 47χρονη Λόπεζ και τον 30χρονο Drake ο λόγος για να προχωρήσει η Rihanna σε αποστασιοποίηση από την συνάδελφο της.
Οι φήμες ότι οι δυό τους είναι σε σχέση ξεκίνησε λίγες μέρες πριν όταν η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας, ηθοποιός και μητέρα μαζί με τον Drake από τα παρασκήνια του show της στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο το E! News επιμένει ότι οι δυό τους είναι φίλοι και συνεργάτες σε νέο μουσικό project -αυτό και συζήτησαν στο εστιατόριο Delilah του δυτικού Χόλιγουντ αναφέρει το δημοσίευμα.
Επιπλέον η Λόπεζ ακύρωσε εμφάνιση της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο E11even του Μαϊάμι. "Επικαλούμενη ανάγκη για προσωπικό και οικογενειακό χρόνο, ο μάνατζερ της Τζένιφερ Λόπεζ, Μπένι Μεντίνα ακύρωσε την εμφάνισή της στο Μαϊάμι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έχοντας την εμπειρία της περσινής χρονιάς, τόσο η καλλιτέχνης όσο και η διοίκηση του κλαμπ ανυπομονούν να επαναλάβουν τη συνεργασία στο μέλλον".
Πολλές ιστοσελίδες υπέθεσαν ότι αυτή ήταν μια απόφαση της για να περάσει περισσότερο χρόνο με τον νέο της έρωτα, τον Drake που ίσως ήταν, ίσως όχι, κάτι παραπάνω από συνεργάτης της Rihanna. H Λόπεζ αντικαταστάθηκε από την Nicki Minaj στο ρεβεγιόν του Mαϊάμι.
Εννοείται ότι συνεχίζεται να αναπαράγεται η "πιθανή επανασύνδεση" της Τζένιφερ Λόπεζ με τον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Marc Anthony. Το διάσημο ζευγάρι , αναφέρουν ιστοσελίδες με πηγές από το φιλικό περιβάλλον των σταρ, "σκέφτεται να φορέσει ξανά τις βέρες του στις 5 Ιουνίου του 2017, μια ημερομηνία καθόλου τυχαία, καθώς τους θυμίζει την πρώτη επέτειο του γάμου τους, 13 χρόνια πριν. Το πρώτο selfie των Drake και JLo αναρτήθηκε περίπου μια εβδομάδα πριν. .
drake jennifer lopez
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...