ΤΑΙΠΕΔ: Πουλήθηκε το 'Λητώ' στην Μύκονο έναντι 16,9 εκατ. ευρώ

Αλλάζει χέρια το κεντρικό και ιστορικό ξενοδοχείο της Μυκόνου. Ποιος είναι ο νέος αγοραστής που πρόσφερε τίμημα αυξημένο κατά 69% από την τιμή εκκίνησης
Adtech Ad
Ιδιαίτερα θετικά κινούνται τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ σε ότι αφορά τα μικρά ακίνητα του Δημοσίου που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο του.

Αναβολή της Συνόδου των Σοσιαλιστών Ηγετών στη Ρώμη

Την απόφαση να αναβληθεί η προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή Σύνοδος των Σοσιαλιστών Ηγετών στη Ρώμη, στην οποία επρόκειτο να λάβει μέρος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, έλαβαν από κοινού οι συμμετέχοντες, λόγω των τραγικών εξελίξεων με το αεροσκάφος των αιγυπτιακών

EgyptAir MS804 plane wreckage found..Βρέθηκε το μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους

Εκατό ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Κρήτης εντοπίστηκαν αντικείμενα που εκτιμάται ότι πρόκειται για συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους της EgyptAir, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 3:37 το πρωί. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 66 άνθρωποι από 12 χώρες.

Αεροσκάφος της Egyptair που αναχώρησε από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο αγνοείται καθώς χάθηκε από το ραντάρ, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.
Το Airbus A320 εκτελούσε την πτήση MS804.

Ταχύτερος ο Φερστάπεν στις ελεύθερες δοκιμές της Βαρκελώνης

Ο Μαξ Φερστάπεν, σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της Βαρκελώνης που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης.
Ο Ολλανδός με την αυτοπεποίθησή στα ύψη μετά τη σπουδαία νίκη της Κυριακής, σταμάτησε τα χρονόμετρα σε 1:23.267 χρησιμοποιώντας τη μαλακή γόμα, δίνοντας έτσι μια γεύση από τις δυνατότητες της αναβαθμισμένης μονάδας ισχύος της Renault.

Πρώτος στην Ευρώπη ο Βαζαίος στα 200μ. μικτής ατομικής

Στον θρόνο της Ευρώπης ανέβηκε ο Ανδρέας Βαζαίος που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής με χρόνο 1:58:18΄΄ στο Λονδίνο όπου διεξάγεται το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης.
Για τον Ανδρέα Βαζαίο που φάνηκε από χθες ότι πάει φουλ για το χρυσό μετάλλιο αυτό είναι νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

ΥΓΕΙΑ: Εδιναν 840.000/ετος σε εργολάβο καθαριστήριο, όταν στα υπόγεια του ΑΤΤΙΚΟΥ Ν/Σ είχαν καινούργια πλυντήρια!

Ενώ οι διοικήσεις των νοσοκομείων υλοποιώντας τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας καταφέρνουν να εξοικονομούν χρήματα εις βάρος των αντικρατικών αντιλήψεων, σύμφωνα με καταγγελίες στα υπόγεια του Αττικού Νοσοκομείου βρέθηκαν συσκευασμένα επαγγελματικά πλυντήρια και πάνω από 2.000 κλινοσκεπάσματα.

Το φαινόμενο Παναγιωταρέα 3 ..Άννα Παναγιωταρέα μας λέει ρατσιστικά ανέκδοτα

Από τον Νίκο Αραπάκη
Εχθές, μετά τη σύλληψη του πρώην προέδρου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», Ανδρέα Μαρτίνη, έμαθα κάτι που δεν γνώριζα: η κυρία Άννα Παναγιωταρέα ήταν διορισμένη στο εν λόγω νοσοκομείο. Και μάλιστα χωρίς συγκεκριμένη αρμοδιότητα, ενώ αμειβόταν με ένα ποσό κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο (για 8000 ευρώ το μήνα κάνουν λόγο οι κακές γλώσσες).

Έτσι θα είναι από αύριο όλα τα πακέτα τσιγάρων στην Ελλάδα. Οι 42 φωτογραφίες – θρίλερ

Από 20 Μαΐου υποχρεωτικά το 65% των πακέτων τσιγάρων που θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα θα καλύπτεται από αποτρεπτικά για το κάπνισμα μηνύματα και φωτογραφίες. (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Adtech Ad
Σε εφαρμογή τίθεται από τις 20 Μαΐου - και στις τελευταίες χώρες της Ευρώπης που δεν την είχαν εφαρμόσει – η οδηγία σχετικά με το εικαστικό και τις λεκτικές προειδοποιήσεις που πρέπει να έχουν τα πακέτα τσιγάρων που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αζερμπαϊτζάν: Έπεσε εμπορικό αεροπλάνο

Αεροσκάφος μεταφορών της εταιρίας Silk Way με έδρα το Αζερμπαϊτζάν κατέπεσε στο Αφγανιστάν.
Τα επτά από τα εννέα μέλη του πληρώματος σκοτώθηκαν  σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του Αζερμπαϊτζάν.

Γιουρόπα Λιγκ: Έγραψε ιστορία η Σεβίλλη μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ στον τελικό

Η Σεβίλλη κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και πέμπτη συνολικά το Γιουρόπα Λιγκ.
Η ομάδα της Ανδαλουσίας επικράτησε με 3-1 της Λίβερπουλ στον τελικό της Βασιλείας, γυρίζοντας το ματς από το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.
Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και στο 35ο λεπτό πήρε προβάδισμα με υπέροχο γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ.