Κατέβασε τα ρολά στη Τούμπα ο Πασχαλάκης (0-1)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο ΠΑΣ Γιάννινα έφερε… τούμπα τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε στην Τούμπα με 1-0 για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Τζημόπουλος στο 16’.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σαν τη γάτα με το ποντίκι τον αντίπαλο του, είχε πλήρη κατοχή της μπάλας και οι «ασπρόμαυροι» έχαναν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη
για να ισχύσει στην Τούμπα ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου: Όμαδα που χάνει γκολ με το τσουβάλι, τότε δέχεται. Στο 16’ σε σύγχυση των αμυντικών του ΠΑΟΚ, ο Τζημόπουλος με γυριστό σουτ έκανε το 0-1 και πάγωσε για τα καλά την Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ από το δεύτερο λεπτό απειλούσε και έχανε ευκαιρίες, με τον Πασχαλάκη να αναδεικνύεται σε ήρωα των φιλοξενούμενων καθώς σε αρκετές περιπτώσεις… κατέβασε τα ρολά και κράτησε την εστία του ανέπαφη. Σύμμαχος του και το… δοκάρι στο 88’ σε γυριστό σουτ του Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ να αντικρύζει την ήττα σε ένα ακόμη ματς.
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: Ακόστα, Πασχαλάκης.
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ (67′ Μυστακιδης), Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πέλκας (87′ Περέϊρα) Κουλούρης (61′ Αθανασιάδης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Λίλα (27′ Γαρουφαλιάς- 76΄Μαμπουλού), Κοζορώνης, Καρανίκας, Κούτρης, Γιάκος (87′ Μπουκουβάλας), Ακόστα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...