Γιατί η ΝΔ... προσέλαβε αντιπρόεδρο ζυθοποιίας και στέλεχος πολυεθνικής;

«Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει το κόμμα για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για το κόμμα...».

Η Πειραιώς έθεσε το ερώτημα εμμέσως πλην σαφώς – μέσω του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών.

 Κάλεσε τους απλούς πολίτες να ενταχθούν και να ενεργοποιηθούν στη Ν.Δ. σε μια συγκυρία που η πολιτική δεν θεωρείται «αποκατάσταση» ούτε τιμή για όσους έχουν «κολλήσει» ένσημα,
αλλά μάλλον, απωθεί. Στο προσκλητήριο και στις διαδικασίες αυστηρών συνεντεύξεων που ακολούθησαν, ανταποκρίθηκαν πολλοί.
Η «Κ» παρουσιάζει τα πρώτα 15 πολιτικά στελέχη που εντάσσονται στην οικογένεια της Πειραιώς μέσα από αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία.
Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για τον αντιπρόεδρο μεγάλης ζυθοποιίας που στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τον στίβο, το στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου της Ενέργειας που ζει στον Σαν Φρανσίσκο, τον διοικητή νοσοκομείου των Ιωαννίνων, τη δικηγόρο που συμμετέχει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τον ηλεκτρολόγο-μηχανικό που ασχολείται και με start-ups, τον διευθυντή χειρουργικής κλινικής μεγάλου ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, απόφοιτο της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και της Νομικής του Αριστοτελείου, τον μαιευτήρα-γυναικολόγο με τις επιστημονικές δημοσιεύσεις, τον αγρότη από την Ημαθία που μιλά εφτά γλώσσες, τον φυσικοθεραπευτή που ίδρυσε την πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής οδοντιατρικών υπηρεσιών στη Σκωτία.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...