Αντίο, Black Sabbath! Ακούστε το κλασικό live κομμάτια από τους δημιουργούς του heavy metal όλο το Σαββατοκύριακο στο Boneyard του Ozzy!

Οι αρχιτέκτονες του heavy metal ήταν στο δρόμο για την τελική τους περιοδεία, εύστοχα ονομάστηκε The End. Μετά την περιοδεία σε όλη τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler είναι έτοιμος να παίξει την τελική συναυλία τους αυτό το Σάββατο το βράδυ σε Genting Arena στο Birmingham της Αγγλίας, όπου το αρχικό lineup Σάββατο του Ozzy, Iommi, Butler και ο ντράμερ Bill Ward σχηματίζεται πίσω στο 1968.
.. Για να γιορτάσει την τελική απόδοση από αυτούς τους μύθους, Boneyard του Ozzy (Κεφ. 38) θα πρέπει να παίζει το κλασικό live εμφανίσεις της μπάντας όλο το Σαββατοκύριακο καιρό αρχίζουν την Παρασκευή στις 18:00 ET. Black Sabbath μπορεί να τελειώνει, αλλά οι μνήμες και το μέταλλο θα παραμείνει. Πέτα τα κέρατα μαζί μας και να γιορτάσουμε την κληρονομιά τους για Boneyard του Ozzy στη συνέχεια το κεφάλι για να Liquid Metal (Κεφ. 40) , όπου μπορείτε να ακούσετε την επιρροή του Σαββάτου μέσα από τη σημερινή βαρύτερο metal μπάντες.
..Black Sabbath ,

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...