Η κυρία δίπλα στον Gosling δεν ήταν αυτή που νόμιζαν όλοι

Και όμως υπήρξαν χρήστες του διαδικτύου που πίστεψαν ότι ο Ryan Gosling συνοδευόταν από μια νέα ερωμένη. Την... αδερφή του
 
Η κυρία που συνόδευε τον Ryan Gosling στην τελετή απονομής των φετινών Όσκαρ, δεν ήταν σίγουρα η σύζυγος του, Eva Mendes, αλλά ούτε η Christina Aguilera.
 


Αν και πολλοί χρήστες του διαδικτύου διερωτήθηκαν για την ταυτότητα της, με άλλους να αναφέρουν πως πρόκειται για μια νέα ερωμένη, η πραγματικότητα είναι πως η ξανθιά που απεικονίζεται δίπλα από τον πρωταγωνιστή του La La Land, είναι η αδερφή του, ονόματι Mandi.







Βεβαίως, ακολούθησε και το ανάλογο "τρολάρισμα".




Και... η αποκατάσταση της αλήθειας:


Ακολουθεί μια φωτογραφία του Ryan με την αδερφή του από το 2008, αλλά κι άλλη μία με τη μητέρα τους, δέκα χρόνια πριν.

Σημειώνεται πως ο Ryan Gosling ήταν φέτος υποψήφιος για το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου για το La La Land. Το Όσκαρ τελικά πήγε στον Casey Affleck για την ερμηνεία του στο Manchester By the Sea που βραβεύτηκε και με το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.
Όσο για το La La Land, η ταινία έφυγε με έξι Όσκαρ.
Στα παραλειπόμενα της βραδιάς ήταν ακόμη η λήξη - φιάσκο της 89ης απονομής των Όσκαρ. Αρχικά ανακοινώθηκε ότι το La La Land θα έπαιρνε το βραβείο Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας, ωστόσο η ταινία της χρονιάς όπως ψήφισαν οι κριτικοί, ήταν το Moonlight του Barry Jenkins που απέσπασε συνολικά τρία αγαλματίδια.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...