Ελληνίδα εργαζόμενη στη NASA εγκωμιάζει Παππά για τη Διαστημική Υπηρεσία (εικόνες)

Μπορεί το διαδίκτυο να κατακλύστηκε τις τελευταίες ώρες από περιπαικτικά σχόλια χρηστών των social media σχετικά με την απόφαση του Νίκου Παππά να ιδρυθεί στην Ελλάδα Διαστημική Υπηρεσία, ωστόσο οι ειδικοί… έχουν άλλη άποψη. Την ώρα που άπαντες «κράζουν», μία ελληνίδα επιστήμονας και εργαζόμενη στη NASA, η Ελένη Αντωνιάδου,
αποδίδει τα εύσημα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής για την απόφαση αυτή, βγαίνοντας στην αντεπίθεση απέναντι στους επικριτές του, με αιχμή την άγνοια σχετικά με το τι εστί Διαστημική Υπηρεσία. Η Ελληνίδα της NASA, που διαθέτει βιογραφικό γεμάτο περγαμηνές και βραβεύσεις, έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook δύο ποστ στα οποία βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Στο πρώτο ποστ χαρακτηρίζει θετικό βήμα την ίδρυση της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης «που έπρεπε να είχε υλοποιηθεί δεκαετίες πριν. Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, για την διεκδίκηση ερευνητικών πόρων και την διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας. #Επιτέλους #Ελλάδα».
Μετά από λίγο επανήλθε με νέο ποστ, στο οποίο κατηγορεί όσους επικρίνουν την πρωτοβουλία αυτή, γράφοντας χαρακτηριστικά «#ΚράζουμεΛιγότερο #ΔιαβάζουμεΠερισσότερο».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...