O Τζέιμι Λάνιστερ έπιασε δουλειά στη Google! (pics & vid)

Όταν δεν σφάζει βασιλιάδες κερδίζοντας το παρατσούκλι Kingslayer, ο Τζέιμι Λάνιστερ του «Game of Thrones» θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Ο Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου, ο Δανός ηθοποιός που εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του HBO ύστερα από έξι σεζόν (καθόλου εύκολο κατόρθωμα), φοράει στην πλάτη την κάμερα 360 μοιρών της Google και περπατάει στη Γροιλανδία συγκεντρώνοντας εικόνες για το Street View.
«Η Γροιλανδία είναι το δεύτερο σπίτι μας. Η γυναίκα μου μεγάλωσε εδώ, τα παιδιά μας είναι μισοί Γροιλανδοί», λέει ο ηθοποιός, που από τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι Πρεσβευτής Καλής Θέλησης του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για την Ανάπτυξη (UNDP).

«Αυτό που μου αρέσει στη χώρα είναι ότι απομακρύνεσαι για λίγα μέτρα από έναν οικισμό και ξαφνικά είσαι στη μέση του πουθενά. Με κάνει να νιώθω μικρός, με την καλύτερη έννοια της λέξης» εξομολογείται στο παραπάνω βίντεο, όπου επισκέπτεται τους παγετώνες και διαπιστώνει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. «Οι εικόνες είναι πιο δυνατές από τα στατιστικά στοιχεία», καταλήγει.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...