Ποιος ήταν ο οδηγός της Πόρσε που σκόρπισε τον θάνατο στην Εθνική Οδό (εικόνα – video)

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις από το φρικιαστικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας το πρωί της Κυριακής. Ποιος ήταν ο οδηγός της Πόρσε; Οδηγός της Πόρσε ήταν ο 24χρονος γιος γνωστού ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας πολυκαταστημάτων με παιδικά παιχνίδια ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τον θάνατο βρήκε και ο συνοδηγός της Πόρσε αλλά και οι δύο επιβάτες του σταθμεμεύνου Honda, μια 33χρονη μητέρα, και ο 3χρονος γιος της.
..

Σταμάτησε στις τουαλέτες της εθνικής οδού και είδε τη γυναίκα του και το παιδί του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του…
Το πολύνεκρο τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει τουαλέτες.
Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.
Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα ήρθε μια Porsche με πολύ μεγάλη ταχύτητα και έπεσε πάνω στο όχημα. Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το ένα άτομο, άνδρας, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ το άλλο, απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. Ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί αν είναι άνδρας ή γυναίκα...
Ο πατέρας και μόλις άκουσε το θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Π.Υ. οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μιας και τα 4 άτομα ήταν ήδη νεκρά.
«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...» δηλωνει αυτοπτης μαρτυρας που ηταν στο σημειο.....!!!!!!

Ο 24χρονος οδηγός, απόφοιτος της σχολής Μωραΐτη είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα.
Λάτρευε τα ταξίδια και την Κυριακή ετοιμαζόταν για ένα ακόμη. Όμως η τρελή πορεία της Πόρσε, του στοίχισε τη ζωή, στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη που έμαθε για το απίστευτο τροχαίο ήταν η αδερφή του, μέσω ενός κοινού φίλου τους. Η μητέρα του βρισκόταν εκτός Αθηνών, ενώ ο πατέρας του πληροφορήθηκε την είδηση λίγο αργότερα.
Το χρονικό της απίστευτης τραγωδίας
Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής, ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με τον 3χρονο γιος τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα η Πόρσε βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο Honda με πολύ ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Η 33χρονη μητέρα με το τριών ετών γιο της σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ τραγικό θάνατο βρήκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Πόρσε. Ο συνοδηγός της Πόρσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε, όπως και η άτυχη μητέρα με το παιδάκι της.
Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε τον θόρυβο πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες για να αντικρίσει το βομβαρδισμένο τοπίο. Προσπάθησε μάταια να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί τους, αλλά ήταν ήδη αργά.

Το Honda στο οποίο επέβαιναν η άτυχη μητέρα με τον 3χρονο γιο της
Τα αίτια του απίστευτου τροχαίου διερευνώνται, ώστε να διαπιστωθεί πώς η Πόρσε εισήλθε με τέτοια ταχύτητα και εμφανή την απώλεια ελέγχου της από τον οδηγό, στο πάρκινγκ.


 πηγη

Δήλωση της οικογένειας Βακάκη: Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο…

Η οικογένεια Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.
Η δήλωσή της έχει ως εξής:
«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.
Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...