Ημέρα της Γυναίκας: Eκείνες που εμπνέουν τις γυναίκες του WomenOnly [photos]

8 Μαρτίου: Ημέρα Γιορτής για κάθε Γυναίκα, Ημέρα Γιορτής και για το WomenOnly, το online περιοδικό που είναι φτιαγμένο από γυναίκες για γυναίκες και που οκτώ και πλέον χρόνια τώρα σου κρατάει παρέα καθημερινά, στα δύσκολα και στα εύκολα!
Οι γυναίκες του WomenOnly μαζευτήκαμε και συγκεντρώσαμε τις γυναίκες πρότυπα για εμάς, τις γυναίκες που μας εμπνέουν, τις γυναίκες που μας κάνουν καλύτερες γυναίκες. Χρόνια μας πολλά!!!
Όντρεϊ Χέπμορν: Η γυναίκα σύμβολο με τόσες πολλές "αναγνώσεις". Μοναδικό Style Icon, ταλαντούχα ηθοποιός, σύζυγος, μάνα, με έντονη ανθρωπιστική δράση... Μια Κυρία με "Κ" κεφαλαίο. 38 χρόνια της ζωής της υπήρξε πρέσβειρα της Unicef η θρυλική ηθοποιός που πέθανε το 1993 σε ηλικία 63 ετών. Οι "συμβουλές" πάνω στις οποίες στήριξε τη ζωή της μόνο έμπνευση μπορούν να αποτελέσουν σε όλες γενιές. "Δέξου και αγάπησε τη μοναδικότητά σου". "Γέλα όσο περισσότερο μπορείς" "Πάρε ρίσκα -αλλιώς δεν θα απολαύσεις νίκες". "Μείνε λίγο χρόνο μόνη σου -μόνο έτσι γεμίζεις μπαταρίες" "Βρες κάτι εκτός δουλειάς και παθιάσου" "Κάνε στυλ το δικό σου στυλ".


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...