NBA: Νίκη των Μπακς του Αντετοκούνμπο επί των Σακραμέντο Κινγκς

Με μια "βασιλική" εμφάνιση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς σε νίκη 116-98 επί των Κινγκς μέσα στο Σακραμέντο, στην 4η νίκη εκτός έδρας του Μιλγουόκι σε 6 ματς, που το φέρνει τώρα στην 6η θέση της βαθμολογίας της Ανατολικής περιφέρειας και στα play offs του NBA.
Όπως έγραψαν και οι Μιλγουόκι Μπακς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενεργοποίησε το beast mode και έκανε ένα εκοληκτικλό double double με 32 πόντους και 13 ριμπάουντς,
νικώντας στον Ελληνικό εμφύλιο με τον Γιώργο Παπαγιάννη των Κινγκς (δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Κώστας Κουφός).
antetokounmpokings
(Πηγή: Twitter / @bucks)
Σε 40 λεπτά, που αγωνίστηκε ο Giannis είχε 12/22 σουτ, 7/10 βολές με τους 22 από τους 32 πόντους του στο α ημίχρονο. Μάζεψε ακόμη 13 ριμπ. , είχε 6 ασσ., 2 κλεψ. και 1 κόψ.
Αλλά και ο Παπαγιάννης έπαιξε για 3ο συνεχόμενο ματς πάνω από 20 λεπτά (23) και ο Έλληνας σέντερ είχε 4 πόντους (2/9 σουτ), 7 ριμπ., 2 κοψ. και 1 λάθος, Μάλιστα κάρφωσε ετνυπωσιακά στο καλάθι του Μιλγουόκι με τρεις αντιπάλους απέναντι του.
Αυτή ήταν η 10η νίκη του Μιλγουόκι στα 12 τελευταία ματς (έχει χάσει μόνον από το Γκόλντεν Στέιτ και το Μέμφις εκτός έδρας), που φέρνει τα "ελάφια" στην 6η θέση πλέον της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε ότι αν δεν είχε τραυματιστεί ο Τζαμπάρι Πάρκερ η ομάδα θα ήταν ακόμη καλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...