Μπέρδεψε τις θέσεις της ΝΔ και με ένα sms τον επανέφεραν στην τάξη (video)

Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να ανασκευάσει τις -εκτός γραμμής- δηλώσεις του σχετικά με τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά.
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε αρχικά ότι «είμαστε μαζί με την κυβέρνηση για τις συλλογικές συμβάσεις και τις ομαδικές απολύσεις θεωρούμε ότι μια λογική μέση οδό μπορεί να βρεθεί που θα υπερασπίζει το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν θα καταλήξουμε σε κάτι εξαιρετικά εκτός». 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ


Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν έκρυψε ότι έλαβε ένα μήνυμα, προκειμένου να ανασκευάσει τα λεγόμενά του, σχετικά με τις θέσεις του κόμματός του για τα εργασιακά.
Κάπου εκεί λοιπόν, ψέλλισε κάτι περί ιδεοληψιών της κυβέρνησης και παρανόησής του, αλλά μάλλον ήταν πολύ αργά.


Αυτά παθαίνει κανείς όταν το «όχι σε όλα» του κόμματός του, σκοντάφτει πάνω στο εθνικό συμφέρον, αλλά και τη… λογική.
ΣΥΡΙΖΑ: Να διαβάσει προσεκτικά τις θέσεις του ΔΝΤ ο Βαρβιτσιώτης για να μην ξαναλάβει μήνυμα
Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις αυτές ήταν άμεση, με το γραφείο Τύπου του κόμματος να αναφέρει τα εξής:
«Η σημερινή παρουσία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι “Πρώτη Γραμμή”, ήταν αποκαλυπτική για τις θέσεις του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη για τις εργασιακές σχέσεις.
Συγκεκριμένα, ο Μ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε αρχικά πως το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, σημειώνοντας πως “είμαστε μαζί με την κυβέρνηση” σε ότι αφορά τις ομαδικές απολύσεις και τις συλλογικές συμβάσεις. Λίγο αργότερα, όμως, και αφού… “έλαβε μήνυμα”, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανακάλεσε λέγοντας πως η κυβέρνηση κινείται ιδεοληπτικά σε ότι αφορά τον συνδικαλιστικό νόμο και τον νόμο για τις απεργίες.
Συστήνουμε στον Μ. Βαρβιτσιώτη να διαβάσει προσεκτικά τις θέσεις του ΔΝΤ για τις εργασιακές σχέσεις ώστε, την επόμενη φορά που θα κληθεί να τοποθετηθεί σε τηλεοπτικό πάνελ, να μη χρειαστεί να “λάβει μήνυμα” από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...