Χρώμα Πρωτομαγιάς στην Αθήνα με χιλιάδες απεργούς στις προσυγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ (ΦΩΤΟ)

Με το κόκκινο χρώμα να κυριαρχεί χιλιάδες εργαζόμενοι φτάνουν στις προσυγκεντρώσεις της Αθήνας για να κατευθυνθούν όλοι μαζί προς την πλατεία Συντάγματος και την κεντρική απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Χιλιάδες εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν από τις 9.30 το πρωί, στη μία από τις πέντε προσυγκεντρώσεις, στην πλατεία Κάνιγγος, από τους κλάδους Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Ξύλου, Τροφίμων - Ποτών, Τύπου - Χάρτου,
Μετάλλου, Φαρμάκου, Ενέργειας, Ιματισμού, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών-ριών, Μεταφορών, Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Καλλιτεχνών, ΜΜΕ, Σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ.
Προσυγκεντώσεις έγιναν ακόμα στην Ομόνοια από τα Συνδικάτα Επισιτισμού - Τουρισμού, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοπιστωτικού, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Κεντρικού, Δυτικού, Βόρειου Τομέα, Μεσογείων, Συνταξιούχων, Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί σύλλογοι. Στο Μετρό «Ευαγγελισμός» από Σωματεία και επιτροπές αγώνα από τον κλάδο της Υγείας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Ανατολικού Τομέα και στους Στύλους του Ολυμπίου Διός από Σωματεία και επιτροπές αγώνα των ΟΤΑ και της Δημόσιας Διοίκησης, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Νότιου Τομέα. Στο Ταχυδρομείο Συντάγματος συγκεντρώθηκε η ΟΓΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...