Απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σήμερα σε όλη τη χώρα - Στην Αθήνα πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία (SPOT)

Με σύνθημα «Εργατική Πρωτομαγιά 2017. Με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά!» δεκάδες απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιούνται σήμερα Δευτέρα 1η Μάη σε όλη τη χώρα.
Στην Αθήνα, η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10 π.μ., στο Σύνταγμα  και θα ακολουθήσει πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία
(Δείτε εδώ αναλυτικά, το πρόγραμμα της συγκέντρωσης). 
Στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη (Δείτε εδώ τις προσυγκεντρώσεις).
Στην απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα παραβρεθεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Σε μαζική συμμετοχή καλεί το ΠΑΜΕ, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι, τα Συνδικάτα, τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες πρέπει να τιμήσουν τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά δυναμώνοντας την πάλη τους ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και συγχρόνως να εντείνουν την πάλη τους για την ικανοποίηση των σύγχρονων εργατικών - λαϊκών αναγκών, κόντρα στη βαρβαρότητα του κεφαλαίου.
«1η Μάη 2017. Διαδηλώνουμε μαζί με τους εργαζόμενους και τη φτωχή αγροτιά. Συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα» τονίζει στο κάλεσμά της η ΠΑΣΕΒΕ.
Να δώσουν αγωνιστικό παρών στην απεργία της Πρωτομαγιάς και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ καλεί τις γυναίκες η ΟΓΕ.
Σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πρωτομαγιάς και τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα καλεί το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
Κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις απευθύνει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...