Πέντε εξωτικές παραλίες της Ελλάδας Λευκή άμμος και καταγάλανα νερά

Η φράση «ελληνικό καλοκαίρι» φέρνει στο μυαλό ατελείωτες παραλίες και νησιά με λευκά, γραφικά σοκάκια.
Στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες μικρές και μεγάλες παραλίες άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο γνωστές. Κάποιες από αυτές μοιάζουν εξωτικές και σίγουρα ξεχωρίζουν.

Ανακαλύψτε πέντε από αυτές...

Σαλιάρα - Θάσος

shutterstock370197014
Καταπράσινες ακτές και λευκές αμμουδιές είναι αυτό που συναντά κανείς επισκεπτόμενος τη Θάσο. Η Σαλιάρα είναι μια από αυτές τις παραλίες που έχουν ένα μοναδικό τοπίο και ξεχωρίζουν.

Φαλάσαρνα - Κρήτη

shutterstock630895850
Πρόκειται για μια από τις πιο φημισμένες παραλίες της Ελλάδας, στη δυτική ακτή της Κρήτης. Με λευκή, ψιλή άμμο και πεντακάθαρα, κρυστάλλινα και ζεστά νερά ξεχωρίζει ανάμεσα σε πολλές άλλες παραλίες ακόμη και στην Ευρώπη

Μπάλος - Κρήτη

shutterstock575334607
Γι’ αυτή την παραλία μπορούμε να πούμε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Βρίσκεται βορειοδυτικά του νομού Χανίων, έχει όλες τις αποχρώσεις του μπλε και λευκή ψιλή άμμο.

Σίμος - Ελαφόνησος

shutterstock511273633
Μια ατελείωτη παραλία με ψιλή, χρυσή άμμο σε ένα ονειρικό σκηνικό με αμμόλοφους. Μοιάζει σίγουρα με μια εξωτική όαση που δύσκολα ξεχνάει κανείς αν την επισκεφτεί έστω και μια φορά.

Βουτούμι - Αντίπαξοι

shutterstock257130469
Πεντακάθαρα, τιρκουάζ νερά και καταπράσινη βλάστηση που φτάνει ως την άμμο έχει κατατάξει το Βουτούμι των Αντίπαξων στις πιο εντυπωσιακές παραλίες της Ελλάδας. Λίγες ώρες χαλάρωσης στο Βουτούμι είναι αρκετές για να γεμίσουν οι μπαταρίες σας.

 NEWSBEAST.GR

Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...