Γεννάει σε λίγες εβδομάδες η Αμάλ Αλαμουντίν-Το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα Έλα και Αλεξάντερ

Λίγες εβδομάδες απομένουν μόνο από την άφιξη των διδύμων του διάσημου ζεύγους της Αμάλ και του Τζορτζ. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήδη δεν φεύγει καθόλου από το πλευρό της συζύγου του, καθώς θέλει να είναι παρών στη γέννησή τους, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές.
Αν και ήταν καλεσμένος να συμπαρουσιάσει την τελετή των βραβείων Aurora στο Γέρεβαν της Αρμενίας, ο ηθοποιός και ακτιβιστής δεν κατάφερε να παραστεί λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας του όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα Έλα και Αλεξάντερ


«Θα ήθελα πολύ να πάω στο Γέρεβαν αλλά αν η γυναίκα μου γεννούσε όταν ήμουν εκεί, δεν θα μπορούσα ποτέ να γυρίσω στο σπίτι μου», είπε αστειευόμενος ο ηθοποιός σε βίντεο που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η γέννηση των διδύμων αναμένεται πολύ άμεσα.
Πηγή κοντά στο ζευγάρι δήλωσε ότι οι δυο τους ανυπομονούν για να δουν τα μωρά τους και κυριολεκτικά μετρούν τις ημέρες. Κάθε μέρα νομίζουν ότι θα είναι η μέρα, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει προφανώς να προβλέψουν σωστά, αναφέρει η ίδια πηγή.
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...