Δύο αδελφούλες βρέθηκαν ζωντανές στην κορυφή του φλεγόμενου Πύργου

Τυχερά στάθηκαν δύο κοριτσάκια που βρέθηκαν ζωντανά στους ψηλότερους ορόφους του φλεγόμενου Πύργου. Η Tazmin Belkadi, 6 ετών, και η αδερφή της Malek, 10 ετών, που αγνοούνταν για ώρες, βρέθηκαν τελικά χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των πυροσβεστών και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.
Οι γονείς των δύο κοριτσιών και το νεογέννητο αδερφάκι τους, βρίσκονται ακόμη στη λίστα των αγνοουμένων.

Ο Ousama Itani, ένας πολίτης που δούλευε εθελοντικά ολόκληρη τη νύχτα προσπαθώντας να επανενώσει οικογένειες διαβεβαίωσε τα δύο αδερφάκια αναρρώνουν στο νοσοκομείο.
Όπως δήλωσε στο Sky News: «Τα δύο κοριτσάκια βρίσκονται στο νοσοκομείο. Ωστόσο, οι έρευνες συνεχίζονται καθώς αγνοούνται οι γονείς των κοριτσιών. Η μητέρα, Farah Hamdan, 23 ετών, ο πατέρας Omar Belkadi καθώς και το 6 μηνών αδερφάκι τους Leena Belkadi»
dcuqghduiaatdyx
«Τα δύο κοριτσάκια βρέθηκαν στην κορυφή του κτιρίου και είμαστε χαρούμενοι που κατάφεραν να σωθούν», είπε ο Ousama Itani, ο οποίος έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία σχετικά με την οικογένεια των κοριτσιών: «Παρακαλώ καλέστε το 07855541215»
Ο παππούς των κοριτσιών έκανε από χθες απεγνωσμένες εκκλήσεις για πληροφορίες σχετικά με την κόρη του –και μητέρα των κοριτσιών- και τα εγγόνια του.
dcuqgieu0aepbcy
«Έχουμε ψάξει σε όλα τα νοσοκομεία. Ψάχνουμε όλη μέρα αλλά δεν έχουμε καταφέρει να τους βρούμε. Θέλω να ξέρουμε αν είναι ασφαλείς. Έχουνε μικρά παιδιά και ανησυχούμε πολύ για αυτούς»
«Είμαι τόσο θυμωμένος με την αστυνομία. Πρέπει να μας πληροφορήσουν. Είναι τόσο σκληρό αυτό που περνούν όλες αυτές οι οικογένειες. Ζητάμε απαντήσεις. Τους θέλουμε πίσω στο σπίτι»
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή από την πυρκαγιά στον Πύργο όπου φλόγες ξεπηδούν ακόμα, μία μέρα μετά τη μεγάλη καταστροφή.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...