Τα... μαζεύει ο Καζάκος για όσους ξενιτεύονται (vid)

Με νέες του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Κώστας Καζάκος επιχειρεί να εξηγήσει το υπόβαθρο των δηλώσεών του για την προδοσία που διαπράττουν οι νέοι που φεύγουν.
Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής του ΚΚΕ στις νέες του δηλώσεις, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι προηγούμενες περί προδοσίας, είπε:
«Δεν είπα προδότες τους νέους που φεύγουν.
Είπα προδότες αυτούς που τους οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, με αποτέλεσμα να φύγουν» δήλωσε, την Τρίτη στο Ράδιο Γάμμα ο Κώστας Καζάκος, σημειώνοντας πως «βυσσοδομούν» πάνω στη δήλωσή του.  Στην συνέχεια τόνισε:
«Πως λέγεται αυτό το φαινόμενο; Εξανδραποδισμός δεν λέγεται; Όταν οι στατιστικές της Ευρώπης λένε ότι 500.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει για μεροκάματο στην Ευρώπη και έχουν κοστίσει στην Ελλάδα 12 δις ευρώ και οι χώρες υποδοχής έχουν επωφεληθεί με 65 δις ευρώ, αυτό δεν είναι εξανδραποδισμός για τον τόπο; Οι νέοι πρέπει να μένουν και να αγωνίζονται στον τόπο τους».
«Ό,τι θέλει ο νέος, ό,τι επιθυμεί, δουλειά, σπίτι, οικογένεια πρέπει να τα παλέψει και να αγωνιστεί να τα κερδίσει στον τόπο του» είχε πει ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Μέχρι εκεί καλά, στη συνέχεια όμως είχε συμπληρώσει:
Αλλιώς είναι ξένος. Έφυγαν και πάνε και δουλεύουν στις ξένες χώρες. Και ο τόπος τι θα γίνει; Αυτό είναι στην ουσία προδοσία.
Πηγή: thetoc.gr
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...