Ενόχληση στη ΝΔ για τη στενή σχέση Μακρόν - Τσίπρα

Ενοχλήση έχει προκαλέσει στο χώρο της ΝΔ η παρουσία του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν αλλά και τα θετικά σχόλια για την ελληνική κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα.
«Γαλάζια» μέσα ενημέρωσης ασκούν με σειρά άρθρων αρνητική κριτική στα όσα δήλωσε ο Μακρόν, ενώ και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης επιχείρησε να βρει αρνητικές πτυχές στην επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, εκφράζοντας την ελπίδα του να μην μετανιώσουν οι Γάλλοι επιχειρηματίες που ήρθαν στην Ελλάδα.

Τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Μουρούτης, διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε για τη δημοτικότητα του Μανουέλ Μακρόν που πέφτει…
Σημειώνεται πως ο Εμανουέλ Μακρόν, την Παρασκευή το πρωί, είχε σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Μετά τη συνάντηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να αντιστρέψει την εικόνα, σημειώνοντας πως «αντιμετωπίζουμε πάντα θετικά και δημιουργικά τις πρωτοβουλίες που στηρίζουν την Ελλάδα, χωρίς υπονόμευση, ιδεοληψία και μικροπολιτικές κριτικές, είμαστε η παράταξη που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας».
Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη
...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...