Γιάνης Βαρουφάκης – Δανάη Στράτου: Νυχτερινή έξοδος για το ζευγάρι (εικόνες)

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έκανε νυχτερινή έξοδο με τη σύζυγό του.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και η Δανάη Στράτου παρευρέθηκαν στην παρουσίαση δίσκου του Θάνου Μικρούτσικου.
Ντυμένοι στα μαύρα και οι δύο απόλαυσαν το ποτό τους ενώ πόζαραν στον φωτογραφικό μας φακό.

Στο… φρούριο της Ουάσινγκτον ο Τραμπ ενόψει της ορκωμοσίας του

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έφτασε στο… φρούριο της Ουάσινγκτον, ενόψει της τελετής ορκωμοσίας του, που θα γίνει την Παρασκευή.
Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις, αφού εκτιμούν ότι συνολικά 900.000 άνθρωποι, υποστηρικτές και αντίπαλοι του Τραμπ, θα βρεθούν στην πρωτεύσουσα των ΗΠΑ για την τελετή.
Περισσότεροι από 28 αστυνομικοί είναι επί ποδός, ενώ θα στηθούν κάγκελα, οδοφράγματα και απορριμματοφόρα, για να κρατήσουν μακριά τους συγκεντρωμένους.

Aπανθρακωμένη βρέθηκε η σορός της τραγουδίστριας της Lambada

Kάποτε, και συγκεκριμένα το 1989, ήταν μια φωνή που όρισε πολλά. Σήμερα η φωνή της πια σιώπησε καθώς η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Λοάλουα Μπράις Βιέιρα, η ερμηνεύτρια της διεθνούς επιτυχίας La Lambada, εντοπίστηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στο Σακερέμα, στις ακτές της περιοχής του Ρίο ντε Ζανέιρο, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο μια πηγή της αστυνομίας.

Η επιστροφή που έφερε τη θύελλα

Ολα ξεκίνησαν από μια λακωνική ανακοίνωση που αναρτήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στον ιστότοπο του «Βήματος». Ο Βασίλης Μουλόπουλος, πρώην διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας, έλεγε η ανακοίνωση, αποδέχτηκε πρόταση της διοίκησης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων» που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός.

Πρετεντέρης και Παπαχρήστος γράφουν στα ΝΕΑ για την «άλωση» του ΔΟΛ

Με άρθρα τους στα "Νέα" οι Γιάννης Πρετεντέρης και Γιώργος Παπαχρήστου σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την ανάληψη του ρόλου του επικεφαλής του ΔΟΛ από τον Βασίλη Μουλόπουλο καθώς και την εμπλοκή της κυβέρνησης στις διεργασίες.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης στο άρθρο του υπό τον τίτλο «Άλωση» τονίζει πως η κυβέρνηση διεκπεραιώνει ένα σχέδιο άλωσης του Τύπου:
«Δεν νομίζω να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πως η κυβέρνηση διεκπεραιώνει ένα σχέδιο άλωσης του Τύπου.

Τι θα συνέβαινε εάν γινόταν ελληνοτουρκικός πόλεμος το 1987, σύμφωνα με τη CIA

Μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκτιμήσεις όσον αφορά στην ισορροπία δυνάμεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας περιλαμβάνει έγγραφο του 1987 που περιλαμβάνεται σε ένα μεγάλο σύνολο αποχαρακτηρισμένων εγγράφων της CIA, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στο Διαδίκτυο.
Στο εν λόγω έγγραφο, με ημερομηνία 16 Οκτωβρίου 1987 και τίτλο «Greco-Turkish Balance of Power» (υπογράφει ο ταγματάρχης Χάρι Ντινέλα) αναφέρεται πως υπήρχε στρατιωτική ισορροπία μεταξύ των δύο χωρών στο Αιγαίο και στη Θράκη.

World Economic Forum: Η Ελλάδα τελευταία στη λίστα των 29 ανεπτυγμένων οικονομιών στην ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς

Τελευταία στη λίστα των 29 ανεπτυγμένων οικονομιών όσον αφορά στην ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς (inclusive development- «δίκαιη ανάπτυξη») βρίσκεται η Ελλάδα, στον δείκτη IDI (Inclusive Development Index) στο πλαίσιο της Inclusive Growth and Development Report 2017 του World Economic Forum.
Γενικότερα, όπως σημειώνεται, η Ελλάδα κατέγραψε επίσης τις χειρότερες τάσεις πενταετίας μεταξύ των χωρών του γκρουπ αυτού,

Οι προειδοποιήσεις Ομπάμα στον Τραμπ στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου: «Θα είμαι εδώ εάν απειληθούν οι αξίες μας»

Την τελευταία του συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, αφού την Παρασκευή ορκίζεται ο νέος πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ. Και σε αυτή την συνέντευξη Τύπου δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει τον νέο πρόεδρο ότι δε θα μείνει σιωπηλός εάν απειληθούν θεμελιώδεις αξίες της χώρας.
Ειδικότερα, είπε ότι δεν θέλει να εμπλακεί σε συζητήσεις για τον τρόπο διοίκησης του Τραμπ, ωστόσο «θα μιλήσει ανοικτά» στην περίπτωση που δει θεμελιώδεις αξίες να καταπατούνται,

Νέα πρόταση Σαββίδη για το MEGA. Ο όρος που έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ με τους εργαζόμενους να αγωνιούν γιά την τύχη του Οργανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζεται η κινητικότητα από πλευράς του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη , ο οποίος και έχει καταθέσει πρόταση να αναλάβει τον Οργανισμό αλλά με κούρεμα των χρεών του

Όλοι οι κωδικοί WiFi των αεροδρομίων για όλο τον κόσμο σε έναν χάρτη (Interactive Map)

O blogger Anil Polat συγκέντρωσε σε ένα χάρτη Google όλα τα WiFi δίκτυα των αεροδρομίων σε όλο τον κόσμο και τον έκανε διαθέσιμο! Δείτε τον και περιηγηθείτε στο αεροδρόμιο που σας ενδιαφέρει. Χρησιμότατο!

Στους μεγάλους νικητές της τουριστικής περιόδου η πολιτικά σταθερή Ελλάδα

Ακριβείς αριθμοί και προγνώσεις θα δημοσιευτούν τον Μάρτιο στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου ΙΤΒ, ήδη όμως από τώρα διαφαίνεται ότι η πολιτικά σταθερή Ελλάδα κατατάσσεται στους μεγάλους νικητές της νέας τουριστικής περιόδου. Μόνο στη λίστα των δέκα πλέον αναπτυσσόμενων ταξιδιωτικών προορισμών των Γερμανών περιλαμβάνονται πέντε ελληνικά αεροδρόμια, γράφει η Welt.

Πώς τα ταξίδια μπορούν θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Hot town, summer in the city... αλλά σαν τις διακοπές δίπλα σε μια παραλία η ενα χιονισμένο βουνό δεν έχει
Adtech Ad
Τα ταξίδια λένε είναι ένα παράθυρο στον κόσμο. Ειδικά τώρα πια με τα social media ο καθένας μπορεί να καταγράψει αλλά και να μοιραστεί τις περιπέτειές του μέσω βίντεο στο Youtube αλλά και μέσω φωτογραφιών στο Instagram.

Υγεία Ομορφιά: Superfoods: μύθος ή πραγματικότητα;

Σπόροι chia από το Μεξικό, ένα μπολ με δημητριακά και μούρα acai από τη Βραζιλία και κάθε είδους βιταμινούχα ροφήματα smoothie.

Προϊόντα που κερδίζουν ολοένα περισσότερους φίλους με την υπόσχεση ότι δίνουν στον οργανισμό κάτι παραπάνω από τις συνηθισμένες τροφές.
 Και δεν είναι λίγοι αυτοί που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τις αγοράσουν.