Από το κακό στο χειρότερο: Ο Λευκός Οίκος δεν θυμάται αν ο Τραμπ συναντήθηκε με τον Ρώσο πρεσβευτή

Ο Λευκός Οίκος προσπάθησε χθες να υποβαθμίσει τους νέους ισχυρισμούς σχετικά με μια συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Ουάσινγκτον στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές, διευκρινίζοντας ότι οι δύο άνδρες ενδέχεται να έχουν ανταλλάξει μια σύντομη χειραψία.
Πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με τον Σεργκέι Κίσλιακ στις 27 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Mayflower

Ένταση, μαγκουριές και χημικά στο συλλαλητήριο αγροτών έξω από το υπ. Ανάπτυξης [photos]

Επεισόδια με χτυπήματα με μαγκούρες, πετροπόλεμο, κυνηγητό και ρίψη χημικών, σημειώθηκε πριν από λίγο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου των περίπου 1.000 αγροτών από την Κρήτη, έξω απο το υπουργείο Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη.

Η ένταση ξεκίνησε όταν κάποιοι από τους αγρότες εξαγριώθηκαν βλέποντας τα οχήματα της αστυνομίας μπροστά στην είσοδο του υπουργείου και επιτέθηκαν με τις μαγκούρες στις κλούβες.

«Πόλεμος» Χίου - Ικαρίας λόγω... Chanel

Η μαστίχα ονομάστηκε γενικά σχίνος και η Χίος έγινε... Ικαρία στην καμπάνια του διάσημου γαλλικού οίκου για την προώθηση του νέου πειραματικού προϊόντος περιποίησης προσώπου Blue Serum, που ενσωματώνει φυσικά συστατικά από τρεις νησιωτικές περιοχές του πλανήτη, όπου οι άνθρωποι ζουν περισσότερα χρόνια. Ανάμεσα στα συστατικά αυτά είναι η μαστίχα Χίου, η οποία όμως αναφέρεται στην καμπάνια ως σχίνος Ικαρίας.

Κρίστεν Στιούαρτ: Ανατρεπτική εμφάνιση με ξυρισμένο κεφάλι [photos]

Νέο, ακραίο λουκ για τη διάσημη ηθοποιό η οποία παραμένει στο ξανθό μεν, προτίμησε το ξυρισμένο δε. Η πρόσφατη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί συζητήθηκε πολύ.
Στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας "Personal Shopper" πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του νέου λουκ και, όπως ήταν φυσικό, η Κρίστεν Στιούαρτ έκλεψε την παράσταση.

Ημέρα της Γυναίκας: Eκείνες που εμπνέουν τις γυναίκες του WomenOnly [photos]

8 Μαρτίου: Ημέρα Γιορτής για κάθε Γυναίκα, Ημέρα Γιορτής και για το WomenOnly, το online περιοδικό που είναι φτιαγμένο από γυναίκες για γυναίκες και που οκτώ και πλέον χρόνια τώρα σου κρατάει παρέα καθημερινά, στα δύσκολα και στα εύκολα!

Έξω από το υπ. Ανάπτυξης εκατοντάδες αγρότες από την Κρήτη

Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην πλατεία Βάθη, βρίσκονται εκατοντάδες αγρότες από την Κρήτη που έφθασαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά με πλοία της γραμμής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο σημερινό συλλαλητήριο.

Το φορολογικό, το ασφαλιστικό, αλλά και οι τιμές των αγροτικών προϊόντων με το κόστος παραγωγής είναι στο επίκεντρο των αιτημάτων του αγροτικού συλλαλητηρίου.