Μητσοτάκης: Η πραγματική εικόνα της Θεσσαλονίκης από… ψηλά (photos)

Τη Θεσσαλονίκη επέλεξε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης για την τελευταία του ομιλία πριν τις ευρωεκλογές της Κυριακής. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενδεχομένως ευελπιστούσε ότι στη συμπρωτεύουσα θα κατάφερνε να μαζέψει περισσότερο κόσμο από οποιονδήποτε άλλο σταθμό των προεκλογικών του περιοδειών.

Ωστόσο, από τα πλάνα που τραβήχτηκαν από ψηλά, φαίνεται πως δεν τα κατάφερε… Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο «μαρτύρησαν» τι πραγματικά συνέβη στην ομιλία του.
Οι λήψεις κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας εύλογες συγκρίσεις με τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από τη συγκέντρωση του κ. Μητσοτάκη


Και σχετική φωτογραφία από την ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα


Τσίπρας: Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα στην τελευταία ομιλία 

Στο Σύνταγμα βρέθηκε χθες ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΑλέξης Τσίπρας, πριν τη μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών της Κυριακής, για την τελευταία προεκλογική του ομιλία.
Το βάθρο των 360 μοιρών είχε στηθεί μπροστά στον άγνωστο στρατιώτη με το πλήθος, το οποίο είχε συγκεντρωθεί από νωρίς, να γεμίζει ασφυκτικά τον χώρο. Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε μέχρι το Σύνταγμα περπατώντας από το Μαξίμου συνοδευόμενος από πορεία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε σχετικές φωτογραφίες


Δούρου και Ηλιόπουλος στο πλευρό του πρωθυπουργού

Από το πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν η νυν και εκ νέου υποψήφια Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, αλλά και ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος. Οι υποψηφιότητές του στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.



Τσίπρας: Την Κυριακή ψηφίζουμε για τη ζωή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...