Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου: Μπήκε περπατώντας, τον βγάλαμε σε κάσα «Το σπίτι μου έχει κλείσει - Ακόμα δεν μας έχουν πάρει να κάνουμε το τεστ»

Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 περιέγραψε το πώς από τη μία ημέρα στην άλλη η υγεία του άτυχου νέου επιδεινώθηκε.

«Το κράτος δεν μερίμνησε ότι πρέπει να μας βρουν γιατρούς. Όταν παίρναμε σε γιατρούς, ιδιώτες ή στο Κέντρο Υγείας, μόλις άκουγαν για πυρετό δεν μας δεχόταν κανείς. Έλεγαν "καθήστε στο σπίτι, πρέπει να είναι ίωση". [...] Του έδωσαν αντίβίωση. Ο ΕΟΔΥ μας είπε "περιμένετε μοιάζει για ίωση".
Είναι ανεύθυνοι, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας και τον βγάλαμε σε κάσα. Είχε κορεσμό 95 και την επόμενη ημέρα η διάγνωση έδειξε βαριά πνευμονία, ενώ το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό» δήλωσε η πεθερά του θύματος.

«Μέσα σε μία ημέρα το οξυγόνο του έπεσε στο 88 και έτσι μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας». Όπως είπε ότι το τρίτο τεστ ήταν που έδειξε ότι ο γαμπρός της νοσούσε από κορονοϊό.
powered by Rubicon Project

Η σύζυγος του 35χρονου βρίσκεται υπό την επήρεια ηρεμιστικών, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η οποία φροντίζει το μόλις 1,5 έτους κοριτσάκι του ζευγαριού.

Η γυναίκα εξέφρασε και τον προβληματισμό της για την υγεία της ίδιας, της κόρης της αλλά και της εγγονής της, καθώς όπως είπε, ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους για να υποβληθούν και οι τρεις τους σε τεστ. «Το σπίτι μου έχει κλείσει. Ακόμα δεν μας έχουν πάρει να κάνουμε το τεστ [...] Στην κηδεία του ήταν 5 άτομα» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...