Τζόνι Ντεπ: Αυτή είναι η άγνωστη πρώτη γυναίκα του

Χρόνια πριν την Άμπερ Χερντ και τη Βανέσα Παραντί, ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ υπήρξε παντρεμένος με μια άγνωστη γυναίκα, στην οποία ενδεχομένως να οφείλει την καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο Ντεπ έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αρραβωνιαστεί ακόμα περισσότερες φορές. Ο δεύτερος γάμος του με την 34χρονη Άμπερ Χερντ έληξε άδοξα, με πλήθος από ντροπιαστικές πληροφορίες και φωτογραφίες να γίνονται πρωτοσέλιδο σε διάφορες σκανδαλοθηρικές εφημερίδες.
Ο ίδιος υπήρξε για χρόνια σύντροφος με τη Βανέσα Παραντί, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.
Οι δύο τους δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά έζησαν μαζί χωρίς εντάσεις για χρόνια. Ωστόσο, η εφημερίδα Sun φέρνει στη δημοσιότητα πληροφορίες από τον πρώτο του γάμο όταν ήταν μόλις 20 ετών και αποκαλύπτει ότι μάλλον σε αυτή την επιλογή του οφείλει την καριέρα του, ή τουλάχιστον το έναυσμά της

Συγκεκριμένα, στις 20 Δεκεμβρίου 1983, ο άσημος τότε ηθοποιός παντρεύτηκε τη μακιγιέρ Λόρι Αν Αλισον (Lori Anne Allison) σε μια παραδοσιακή τελετή στην πατρίδα τους στη Νότια Φλόριντα. Τότε, ο Τζόνι Ντεπ ήταν μόλις 20 χρονών, ενώ η σύζυγός του 25. Το ζευγάρι γνωρίστηκε εξαιτίας της αδελφής της Λόρι Αν, η οποία έβγαινε τότε με ένα μέλος της μπάντας του Τζόνι Ντεπ, ενώ η Λόρι προσλήφθηκε για να κάνει το make-up στο συγκρότημα.
Ο ίδιος μαζί με το συγκρότημα έφυγαν από τη Φλόριντα στην Καλιφόρνια ελπίζοντας σε μια καλύτερη τύχη, αλλά δεν μπόρεσαν να κλείσουν συναυλίες και το συγκρότημα έπρεπε να κάνει διάφορες δουλειές, με τον Τζόνι Ντεπ να εργάζεται στο τηλεμάρκετινγκ και να πουλά στυλό.

Τότε, η γυναίκα του τον συνέστησε στον Νίκολας Κέιτζ, οι οποίοι έγιναν γρήγορα φίλοι . Ο Κέιτζ τον σύστησε σε έναν ατζέντη, που του έκλεισε ακρόαση για την ταινία τρόμου, «Nightmare On Elm Street» («Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες»). Ενώ τα στελέχη της ταινίας φαίνεται ότι δεν θα του έδιναν τον ρόλο, μία από τις κόρες τους κατάφερε να τους πείσει να του δώσουν μια ευκαιρία.
«Ο Νικ Κέιτζ είπε, “πρέπει να προσπαθήσεις να γίνεις ηθοποιός. Ίσως είσαι ένας και δεν το ξέρεις”. Άρχισα να παίζω και σκέφτηκα, λοιπόν, αυτός είναι ένα ενδιαφέρον μονοπάτι. Ίσως θα έπρεπε να συνεχίσω να ταξιδεύω πάνω σε αυτό. Δεν ήξερα τι στο καλό έκανα, έτσι ξεκίνησα να διαβάζω ό,τι μπορούσα για την υποκριτική: Stanislavsky, Uta Hagen, Michael Chekhov. Άρχισα να τα απορροφώ» έχει αναφέρει σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Ωστόσο, όσο η καριέρα του είχε πάρει ανοδική πορεία, δε συνέβαινε το ίδιο και με την προσωπική ζωή του. Ο γάμος τους κατέρρευσε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν πια ερωτευμένοι. Υπέγραψαν διαζύγιο δύο μόλις χρόνια μετά τον γάμο τους, λόγω «ασυμβίβαστων διαφορών». Η Λόρι, η οποία συνεχίζει να χρησιμοποιεί και το επίθετο Ντεπ, συνεργάστηκε με μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, όπως οι Ανταμ Αντ και Κριστίνα Απλγκέιτ, πριν δημιουργήσει τη δικιά της σειρά λιπ γκλος με το όνομα Serendeppity.


Οι δύο τους έχουν μείνει καλοί φίλοι, ενώ η Λόρι μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον πρώην σύζυγό της, περιγράφοντάς τον ως ένα «μαλακό πρόσωπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...