Βόλος - ΟΦΗ 1-4: Ευρεία νίκη για τους Κρητικούς μέσα στον Βόλο.

 

Έχοντας έναν απίστευτο Χουάν Νέιρα η ομάδα του Γιώργου Σίμου έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από το Πανθεσσαλικό, στο ματς που ολοκλήρωσε την 9η αγωνιστική της Super League 1. Ο Βόλος έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σάντσες, ο ΟΦΗ το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο και πήρε μία εντυπωσιακή νίκη με 4-1!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντίνος χαφ ήταν εξαιρετικός, δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αντιπάλους του, πέτυχε γκολ από την άσπρη βούλα και προσέφερε τρεις ασίστ πάρε-βάλε.

Με τον Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν να ανοίγει λογαριασμό με τους Κρητικούς, τον Σαρδινέρο να σκοράρει ξανά και τον Στάρτζεον να ολοκληρώνει τον θρίαμβο.

Κομβική για το ματς η αποβολή του Σάντσες με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο οποίος τράβηξε από τη φανέλα τον Σαρδινέρο που έβγαινε σε τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη. Σαφέστατα μία κίνηση που αποδείχθηκε καθοριστική.

Πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ μετά από δύο μήνες και το 2-1 στη Λαμία στις 20 Σεπτέμβρη, ενώ ο Βόλος συμπλήρωσε τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΓΚΟΛ: 39′ Ντε Γκουζμάν, 80′ Σαρδινέρο, 84′ Δημόπουλος, 88′ Νέιρα, 92′ Στάρτζεον

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 6′ Κοροβέσης, 47′ Λυμπεράκης, 57′ Νέιρα, 85′ Ουάρντα, 85′ Μεγιάδο

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 30′ Σάντσες

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης – Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Γκουαροτσένα- Κιάκος (79′ Νίνης), Μπαριέντος – Μαρτίνες (33′ Δημόπουλος), Ουάρντα, Περέα (79′ Μπαρτόλο) – Δουβίκας (89′ Γέντρισεκ).

ΟΦΗ: Σωτηρίου – Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (46′ Λυμπεράκης) – Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (93′ Γιάννου) – Στάρτζεον, Νέιρα (93′ Μπαλογιάννης), Γρίβας (89′ Σακόρ) – Σαρδινέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...