Snik: Κυκλοφόρησε το «Hoodstars» από το νέο του label με νέες απαντήσεις στον Mente Fuerte [vid]

 

O Snik έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς εδώ και μερικούς μήνες είναι ο CEO της νέας εταιρείας (ανήκει στη Minos EMI) την ATH Records. Ουσιαστικά, ο νο1 ράπερ στην Ελλάδα είναι ο leader μαζί με τον παραγωγό Bret στην ATH Records. Τους πρώτους μήνες η εταιρεία δεν είχε πολλές κυκλοφορίες, λόγω του προσωπικού δίσκου του Snik, ωστόσο από το καλοκαίρι ο Snik και ο Bret σήκωσαν τα μανίκια και… έκαναν μεταγραφές στην εταιρεία τους.

Πρόκειται για νέα ονόματα, τα οποία δεν είναι ευρέως γνωστά, αλλά έχουν όλα τα φόντα να φέρουν νέο ήχο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο λόγος για τους Mef, Phen, YT, Gameboy Melody, Uncle Salva, Koy και Ortiz (παραγωγός).

Σήμερα, 23 Νοεμβρίου η ATH Records κυκλοφόρησε ένα κομμάτι, το οποίο ο Snik είχε leakάρει και άπαντες το περίμεναν. Ο λόγος για το Hoodstars. Ένα κομμάτι, το οποίο είναι αρκετά fresh και afro-beat στοιχεία μέσα. Μάλιστα, στο verse του Snik γίνεται λόγος για το κομμάτι του Mente Fuerte, «Μαύρο Range», αφήνοντας αιχμές πως το είχε γράψει ο ίδιος.

Το τραγούδι κατάφερε μέσα σε 5 ώρες να μπει στα trends και ήδη προκαλεί πάταγο. 

..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...