«Αδειάζουν» την κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι: «Ακούσαμε για lockdown από την τηλεόραση»

 

Τάκης Παναγιωτόπουλος: «Δεν μπορούν να λένε ότι η απόφαση είναι με βάση την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων»

«Δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό» είχε δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έκρηξη κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη.


Πρόσφατα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι υπήρχαν εισηγήσεις των ειδικών για αυξημένα περιοριστικά μέτρα όμως η κυβέρνηση δεν προέβη σε κάποια ενέργεια προκειμένου να εορταστεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της πόλης.


Μετά τον σάλο και τις ανακυβισθήσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι αναφερόταν τελικά σε άλλους λοιμωξιολόγους και όχι σε αυτούς της Επιτροπής,  ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνώμων, Τάκης Παναγιωτόπουλος , δίνει την δική του απάντηση.

«Το μάθαμε από την τηλεόραση»


Ο κ. Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» αποκάλυψε ότι άκουσε την απόφαση για επιβολή lockdown από την… τηλεόραση! Οπως χαρακτηριστικά σχολίασε η κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις και «φορτώνει» τις ευθύνες στην Επιτροπή των ειδικών: «η Πολιτεία έλαβε μια απόφαση, δεν οφείλει να παίρνει την άποψη των εμπειρογνωμόνων σε όλα τα ζητήματα αλλά αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να λέει ότι, η απόφαση είναι με βάση την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων» δήλωσε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας.


Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζει να αποδεικνύει ακράδαντα ότι δεν είναι παρά μόνο ασυννεονησία, «μπαλώματα» και τένις ευθυνών.

newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...