Έλλάδα κατεχόμενοι χώρα από covid 19- Καί οικογένεια Μωυσή.

 

Καλημέρα Τρίτη Σήμερα οι φίλοι μου νεοδημοκράτες Το μόνο που κάνουν είναι να ανταλλάσσουν γεια σου Κώστα τι κάνεις Νίκο γεια σου Βασίλη κουκιά σπέρνω δεν έχουνε να πούνε κάτι για το τροχαίο, για τη Νέα Σμύρνη αν πράττει καλά η κυβέρνησή μας αν ο πρωθυπουργός μας διαχειρίζεται καλά τα οικονομικά, αν έχει βοηθήσει τους εργαζόμενους στην εστίαση τους μικροεπιχειρηματίες τους καταστηματάρχες τους εμπόρους (το ταχι ) καμιά κουβέντα.

.
Γεια σου Βασίλη τι κάνεις Νίκο Καλά Πέτρο καλά Βασίλη καλά Πέτρο καλά Γιάννη αυτά μονάχα ξέρουν και λένε.Σας παρακαλώ πάρτε θέση στην κοινωνία Ενεργοί Πολίτες είσαστε πάρτε θέση πες την άποψή σας διώξτε τους συριζαίους που όλο βρίζουνε και σας βρίζουν και καλά κάνουμε αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα δεν περιγράφεται..
.
Το προφίλ στο fecebook μου το έχουν κλείσει για τίποτα δεν πρέπει να σταματήσουμε να φωνάζουμε πρέπει να αρνούμαστε αυτά που μας συμβαίνουν. Τώρα θα χρειαστεί λιγάκι να ανατρέψουν το κλίμα Ε κάποια στιγμή θα γίνει ένας καινούργιος σεισμός στην Ελλάδα (Κορινθιακός)για να ασχοληθούμε με άλλο θέμα..
.
Να μιλήσουμε λίγο γιά εμβόλιο astrazeneca 17 χώρες οι 15 το έχουν σταματήσει η ψυχούλα ο δικός μας το συνεχίζει ακάθεκτος .
.Μα δεν τους νοιάζει τον Μωυσή και την αδερφή του την Κ. Μπακογιάννη αν θα πεθάνει κάποιος Έλληνας ή κάποια Ελληνίδα δεν τους νοιάζει διαχειριστές του πλούτου της χώρας μας που αυτή η ρημάδα χώρα έχει τελικά πολύ πλούτο ,είχε πει αυτός ο βλάκας ο Παπανδρέου τα λεφτά λέει είναι πολλά αλλά δεν ήξερε για ποιον λόγο έλεγε γιατί ήταν άσχετος να το περιγράψει εντάξει αλλά τελικά η χώρα μας έχει πάρα πάρα πολλά χρήματα. Τώρα όσο για σας που δεν μιλάτε είναι λάθος.
.
Νομίζω ότι πρέπει να πάρετε το πληκτολόγιο να κάνετε κριτική καλή ή κακή να πείτε κάτι-κάτι γιά τον Ιάσονα
Το νοσοκομείο Ευαγγελισμός τι λέει;
---
Αν είναι «εγκεφαλικά νεκρός» ο Ιάσων, όπως γράφεται, τότε είναι νεκρός. Δεν είναι βαρύτατα τραυματίας.
Υπάρχει αυστηρή οριοθέτηση της κατάστασης και ειδικό πρωτόκολλο για την πιστοποίηση:
Εφόσον δε η οικογένεια δωρίζει τα όργανα του παλικαριού, όπως γράφεται, τότε ασφαλώς θα έχει εκτελεστεί το σχετικό πρωτόκολλο ενεργειών από τριμελή ομάδα γιατρών για την πιστοποίηση του εγκεφαλικού θανάτου, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου διακομίσθηκε ο Ιάσονας.
Εν τοιαύτη περιπτώσει, και εφόσον το ζήτημα απασχολεί την κοινή γνώμη, η διοίκηση του «Ευαγγελισμού» οφείλει μια σχετική ανακοίνωση, για να φωτιστεί υπεύθυνα και έγκυρα η υπόθεση.
Διαφορετικά, και η διοίκηση και οι γιατροί μπορεί να θεωρηθούν ότι συμβάλλουν στο ιδιότυπο τείχος καθυστερήσεων, αποσιωπήσεων και παραλείψεων για τις συνθήκες θανάσιμου τραυματισμού του Ιάσονα. την Νέα Σμύρνη, για τούς Σεισμούς, γιά τα κομμούνια τέλος πέστε κάτι έχεται αφωνία....ΥΣ: Εγώ θα πω
Μπράβο στους πολλούς δημοκράτες που αντιστέκονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...