Τι συμβαίνει τελικά στον Αλέξη Παππά και την Alessia Demetz;

 Αλέξης Παππάς και Alessia Demetz βρίσκονται στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ αυτές τις μέρες. Αφορμή είναι τα όσα συμβαίνουν μεταξύ τους τώρα που ο Αλέξης έφυγε από το Survivor.

Η αλήθεια είναι πως ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης και η ξανθιά Ιταλίδα έχουν μια παράξενη σχέση εδώ και 8 μήνες, μετά την γνωριμία τους στο Μόντε Κάρλο, η οποία διήρκησε για δυο λεπτά. Οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και άρχισαν να επικοινωνούν καθημερινά, με την ίδια να υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός της ζήτησε να τον περιμένει μέχρι να αποχωρήσει από το Survivor. Η ίδια μάλιστα είχε αναφέρει πως ήταν και ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης.

Ο καιρός πέρασε, ωστόσο, και αυτή η περίεργη σχέση έδειχνε να μην πηγαίνει και πολύ καλά. Τελικά, η Alessia Demetz έλυσε τις απορίες, μιλώντας ζωντανά στο Πρωινό την Μεγάλη Τρίτη.

«Έχουμε μιλήσει, όλα είναι καλά. Φάγαμε μαζί μέσω face time. Έχει ωριμάσει πολύ όλη αυτή η εμπειρία τον Αλέξη Παππά. Χθες μιλήσαμε μισή ώρα στο τηλέφωνο και υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία να συναντηθούμε. Πιστεύω ότι θα πρέπει να έρθει στο Ντουμπάι. Τώρα είναι σε καραντίνα, όταν τελειώσει αυτό το διάστημα σίγουρα θα συναντηθούμε. Δεν μπορώ να απαντήσω αν είμαι ερωτευμένη μαζί του», είπε η Alessia Demetz.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...