ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κάηκε το πιό όμορφο πευκοδάσος της χώρας μας

 

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στον Σχίνο Κορινθίας. Θα επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων,62 οχήματα,το ΜΕΤΠΕ, 8 Α/Φ, 9 PZL,1 CHINOOK & 2 E/Π για συντονισμό από αέρος. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ & εθελοντές πυρ/στες. Τις δυνάμεις συντονίζει ο Αρχηγός ΠΣ.
6:42 π.μ.
( Είσαστε αχάριστοι η χώρα μας, κυβέρνησή μας, ο πρωθυπουργός μας πασχίζουν από χθες το βράδυ στις 10:30 να βοηθήσουν με όλα τα μέσα να σβήσει η φωτιά) Στο Λουτράκι στην Περαχώρα στο Αλεποχώρι στα Μέγαρα στο σχίνο στις βαμβακιές στη μαυρολίμνη για να μη φτάσει και στην Αθήνα γιατί ετοιμάζεται να πάει στο Αιγαίο Πέλαγος η φωτιά, έχουμε στείλει έξι αεροπλάνα λέει σήμερα γιατί δε στείλατε 16 αεροπλάνα όλα τα αεροπλάνα το πρωί και να σβήσετε τη φωτιά γιατί στείλατε 182 πυροσβέστες και δε στείλατε 282 γιατί στείλατε 9 Πετζετέλ, και δε στείλατε 19 γιατί στείλατε ένα Σινούκ και δε στείλατε τρία Σινούκ ή 4 Ρώσικα να τελειώνουμε.Λοιπόν έχετε αγωνία για να φτιαχτεί η εργοστάσιο εκεί πάνω και κάηκε το σημείο που έχει γίνει αίτημα ήταν να γίνει εργοστάσιο Βωξίτη, πριν 3-4 χρόνια το θέλανε καθαρό το βουνό εσείς κορόιδα Έλληνες και εγώ φυσικά μαζί με όλους εσάς τους νεοδημοκράτες τους πασόκους τους συριζαίους, εμείς όλοι κουτόχορτο από τα κανάλια και από την κυβέρνηση με το κουτόχορτο καλό βράδυ
η ώρα είναι 9:37 και ο αέρας έφυγε από τα 6 μποφόρ και είναι περίπου στα 7-8 για μένα ο οι ριπές του αέρα εδώ στην πόλη μπορεί να είναι καί πάρα πάνω ευχομαι το καλύτερα για τα χωριά μας και την χώρα μας!
foto.Peterson Denise Wilberforce











Εν τω μεταξύ στο σημείο που κάηκε ήταν να γίνει εργοστάσιο Βωξίτη κ ξεσηκώθηκε ο κόσμος κ δεν έγινε τελικά...Και όλως τυχαίως αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ το σημείο έπιασε φωτιά....Βρε κάτι συμπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...