Ομαδούλα αυτός ο Παναθηναϊκός μπροστά στο θηρίο του Ολυμπιακού

 

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν είδε τον σημερινό αγώνα ως απλά μια υποχρέωση, ίσα ίσα που από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του.

Ήθελε να πάρει εμφατική ρεβάνς επειδή ο Παναθηναϊκός του γκρέμισε το αήττητο.

Και τα κατάφερε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε. Ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο.

Θα σχολιάσει κάποιος ότι αν ο Βιγιαφάνιες είχε ευστοχήσει στο καθαρό πέναλτι του Σα στον Ιωαννίδη ίσως η εξέλιξη του παιχνιδιού να ήταν διαφορετική.

Ναι, αλλά η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανής και πολύ μεγάλη. Είναι πραγματικά θλιβερή η εικόνα του Παναθηναϊκού. Έμοιαζε ομαδούλα απέναντι στο θηρίο του Ολυμπιακού.

Το 1-4, άλλωστε, τα λέει όλα.

Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα, ενώ και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-3 και να δώσει άγρια ομορφιά στο ντέρμπι που βέβαια μόνο ντέρμπι δεν ήταν.

Ο Μαρτίνς ρίσκαρε χρησιμοποιώντας τους βασικούς. Μόνο τον πιτσιρικά Καλογερόπουλο ξεκίνησε στην ενδεκάδα.

Οι ερυθρόλευκοι έμπαιναν δυνατά στις φάσεις και σε ορισμένες περιπτώσεις ο προπονητής τους τα χρειάστηκε για πιθανούς τραυματισμούς ενόψει του τελικού. Ιδιαίτερα με τους Καμαρά, Μπουχαλάκη.

Ο Ολυμπιακός έδειξε έτοιμος για το τελευταίο ματς της σεζόν το ερχόμενο Σάββατο και ασφαλώς θα κατέβει με 3-4-3 που του πάει μια χαρά.

Τα φώτα δικαιολογημένα πέφτουν στον Μασούρα ο οποίος πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ με τη μία και απέδειξε γιατί είναι πολύτιμος για την ομάδα του.

Ένας σύγχρονος ακραίος που κάνει πολλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ιδανικός για το σύστημα του Μαρτίνς.

Ο σημερινός Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα με απουσίες παικτών, όμως γενικά σαν ομάδα δεν έχει ηθικό και είναι λογικό.

Η χρονιά πήγε κατά διαόλου. Εννοείται ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στο Τριφύλλι.

Για να επιστρέψει στην κανονικότητα και να κοντράρει τον αιώνιο αντίπαλό του χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά.

Αυτή η ομάδα είναι πολύ πίσω από τον Ολυμπιακό, αλλά και από τον ΠΑΟΚ. Οι δε ΑΕΚ και Αρης δείχνουν  να βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο, οπότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολη είναι η επόμενη ημέρα για τους πράσινους.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...