Κόβει την ανάσα το εντυπωσιακό σώμα της 40χρονης Ζιζέλ Η βραζιλιάνα καλλονή έβαλε το μικροσκοπικό μπικίνι της και έκανε τους followers να παραμιλάνε

 

Η Ζιζέλ Μπούντχεν είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο και το κορμί του μοντέλου παραμένει εντυπωσιακό στα 40 της χρόνια, όπως φαίνεται και σε μια φωτογραφία με μπικίνι που ανάρτησε η ίδια στα social media.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της βραζιλιάνας supermodel είναι αποθεωτικά, όπως ήταν αναμενόμενο.

Η καλλονή μοιράστηκε τη φωτογραφία της με μαγιό στην παραλία και έκανε πολλούς να παραμιλούν για την ομορφιά της.

Το σούπερ μόντελ έχει μιλήσει για την αποδοχή του σώματός της, καθώς μεγαλώνει. Πέρυσι, όταν γιόρταζε τα 40, μίλησε για τις αλλαγές που έρχονται με την ηλικία.

«Όταν βλέπω αυτές τις αλλαγές και βλέπω μια αντανάκλαση όλων των χρόνων που έχω ζήσει μέχρι στιγμής, έχω μια απίστευτη αίσθηση ευγνωμοσύνης. Καθώς μεγάλωνα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα μου και νιώθω ευγνωμοσύνη για την κάθε εμπειρία και τον κάθε χρόνο της ζωής μου μέχρι στιγμής», είχε δηλώσει, σύμφωνα με το People.

Παρόλο που έχει να περπατήσει στην πασαρέλα από το 2015, η μητέρα δύο παιδιών έχει δηλώσει παλιότερα ότι «θα αποσυρθεί μόνο την ημέρα που θα πεθάνει», όπως αναφέρει το Page Six.

«Επειδή αγαπώ τη δουλειά, αγαπώ να δημιουργώ, πιστεύω ότι για αυτό είμαστε εδώ, για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να μαθαίνουμε», είχε δηλώσει σε μια εμφάνισή της στο The Ellen DeGeneres Show το 2018.

Το διάσημο μοντέλο ήταν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο από το 2002 έως το 2016, χάνοντας τον τίτλο της από την Κένταλ Τζένερ το 2017, σύμφωνα με το Forbes.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...