O Μπάμπης της «καλής Χρυσής Αυγής» ενοχλήθηκε από την ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τον νεκρό Ρομά… (Video)

 Μαθήματα… Δημοκρατίας και πολιτικής συμπεριφοράς επιχείρησε να δώσει «on camera» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Στην προσπάθειά του να ξεπεράσει την κοινωνική κατακραυγή μετά το φιάσκο της Αστυνομίας στο Πέραμα με αποτέλεσμα τον 18χρονο Ρομά νεκρό, επιχείρησε να επιρρίψει στον ΣΥΡΙΖΑ τις ευθύνες κατηγορώντας τον πως διχάζει την… κοινωνία!

Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίστηκε από την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί κλιμάκιό του την οικογένεια του 18χρονου Ρομά που -αν και άοπλος- έπεσε νεκρός από τα καταιγιστικά πυρά των αστυνομικών.

Κάλεσε μάλιστα όλους να απέχουν από σχετικές δηλώσεις, αγνοώντας πως ο μεν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης έδωσε τα συγχαρητήρια στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή ενώ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος επεσκέφθη τους 7 κρατούμενους αστυνομικούς για… συμπαράσταση.

Προφανώς για τον υπερασπιστή της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν υπήρχε λόγος συμπαράστασης προς την οικογένεια του 18χρονου, ενώ ένα πιθανό αντιρατσιστικό μήνυμα και μία αίσθηση μιας δίκαιης Πολιτείας και κοινωνίας δεν θα είχε καμία σημασία.

Για τον κύριο Παπαδημητρίου η επίσκεψη του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου στην οικογένεια «φυτιλιάζει» την πολιτική ζωή και όχι ο ρατσισμός που διαπνέει τα περισσότερα στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ούτε ο ρατσισμός που επίσης διαπνέει σειρά πράξεων και αποφάσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ίσως για τον κύριο Παπαδημητρίου θα έπρεπε να σταματήσουμε και την κριτική προς την κυβέρνησή του…

Δείτε και ακούστε τον στο βίντεο:  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...