Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς : “Κόκκινη νύχτα” στην αγορά του Πειραιά στις 23 Δεκεμβρίου 2021

 Επιστολή στα μέλη  του για την εκδήλωση “Red Night” που θα λάβει χώρα απο τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά στις 23 Δεκεμβρίου απέστειλε το Δ.Σ. του Συλλόγου


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για τη γιορτινή περίοδο, σας καλούμε να συμμετέχετε στην κοινή προσπάθεια τόνωσης και προβολής της αγοράς του Πειραιά, αλλά και της πόλης μας, με την διοργάνωση ατομικών ή ομαδικών γιορτινών δράσεων που θα αποτελέσουν πόλο έλξης επισκεπτών – καταναλωτών.


Ο Σύλλογός μας, θα πρωτοστατήσει σ΄ αυτή την προσπάθεια και εφόσον μας γνωστοποιήσετε έγκαιρα την πρόθεσή σας, θα αναλάβει την επικοινωνία με το Δήμο Πειραιά για οτιδήποτε απαιτείται για την υλοποίησή τους, αλλά και την δημοσιοποίηση των εκδηλώσεων σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για να προβληθούν άμεσα στους καταναλωτές.


Ακόμη, θα διοργανώσει μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις και δρώμενα για παιδιά και μεγάλους σε διαφορετικά σημεία του εμπορικού κέντρου, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, θα προσφερθούν κεράσματα, δωροεπιταγές κ.ά. Επίσης, εξασφαλίσαμε και πάλι τη συμμετοχή του γιορτινού τουριστικού τρένου του Πειραιά που θα στελεχώσει τις γιορτές μας.


Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου διοργανώνουμε «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ», σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, ελκυστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις! Στην «Κόκκινη Νύχτα», τα καταστήματά μας θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 11 το βράδυ, ενώ από νωρίς το απόγευμα τους δρόμους του εμπορικού κέντρου θα κατακλείσουν ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους. Μουσικά και χορευτικά δρώμενα θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το βράδυ, μια χριστουγεννιάτικη έκπληξη μας περιμένει στο Πασαλιμάνι!



Και επειδή η αγορά είναι η «ψυχή» κάθε πόλης και έχουμε ειδικά φέτος ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από μια ευχάριστη νότα χαράς και αισιοδοξίας, θα πρέπει οι βιτρίνες όλων των καταστημάτων να στολιστούν γιορτινά, να γεμίσουν χρώμα και φως για να προσελκύσουν την προσοχή των καταναλωτών, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τα είδη του καταστήματός μας.


Αναλυτικά για τις γιορτινές δράσεις, θα επανέλθουμε σύντομα για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά.


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

πηγη αθρου

Προηγούμενο άρθροΧριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...