Κόνι Μεταξά: Με κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες

 Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φόρα είναι η Κόνι Μεταξά. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του Mega Star ανακοίνωσε πως είναι η δεύτερη φορά που νοσεί, καθώς πριν από δύο μήνες είχε βρεθεί ξανά θετική στον ιό.

«Ακόμα και στην κορόνα influencer. Η πρώτη που κόλλησε 2 κορόνες σε 2 μήνες», έγραψε σε story η Κόνι Μεταξά στο Instagram.


«Πριν από ενάμιση μήνα ξαναπέρασα.

Είναι τελείως διαφορετικό τώρα», είπε, μιλώντας στο Mega. «Το πέρασα πολύ δύσκολα, διπλά εμβολιασμένη. Και τώρα ξανά είμαι θετική, με χαμηλό ιικό φορτίο. Το μόνο που έχω είναι βήχας που με ταλαιπωρεί τη νύχτα».

Η τραγουδίστρια αναφέρει ότι δεν περίμενε να κολλήσει καθώς προσέχει πολύ, ωστόσο όλοι οι φίλοι της νοσούν.

Δεκάδες τα κρούσματα στην ελληνική showbiz

Στο μεταξύ δεκάδες είναι τα κρούσματα στην ελληνική showbiz. Αν και τριπλά εμβολιασμένος θετικός στον κορονοϊό είναι ο Γιώργος Θεοφάνους.

Θετικός είναι και ο Λάκης Λαζόπουλος. Με ανάρτηση του στο Instagram, ανέφερε ότι νοσεί από Covid-19, ενώ όπως έγραψε , ενημέρωσε προσωπικά και όλους όσους ήρθε σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες.

Για δεύτερη φορά κόλλησε κορονοϊό ο τραγουδιστής Θοδωρής Φέρρης. Ο Χάρης Βαρθακούρης διενεργούσε rapid και PCR test για 3 ημέρες ενώ χθες βρέθηκε θετικός ανάμεσα στα 21.567 κρούσματα όπως ανέφερε στο Facebook.

TAGS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...