Τα πλοία μας σε δράση Εδώ και 50 χρόνια, ταξιδεύουμε με τα πλοία μας στους ωκεανούς του πλανήτη και αγωνιζόμαστε για περιβαλλοντική δικαιοσύνη. Μάθε περισσότερα.

 Γνώρισε την Genervest

Η νέα συνεταιριστική πλατφόρμα της Genervest είναι ένας ευέλικτος και δίκαιος τρόπος χρηματοδότησης έργων καθαρής ενέργειας από πολίτες

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε

Από το 1991 μέχρι σήμερα, μέσα από τη δουλειά και τη συνεργασία, είμαστε στην πρώτη γραμμή με δυναμικές και αποφασιστικές δράσεις για την ενέργεια, τις θάλασσες και τη διατροφή μας για έναν δίκαιο και ειρηνικό πλανήτη.

Δες περισσότερα
Οι αξίες μας

Οι αξίες μας

Όλοι αξίζουμε έναν καλύτερο κόσμο. Δουλεύουμε για να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχει ο καθένας μας για να φέρει την αλλαγή. Σε ό,τι κάνουμε, οι αξίες μας είναι εκεί.

Δες περισσότερα
Οι υποστηρικτές μας

Οι υποστηρικτές μας

Η δράση μας χρηματοδοτείται από ανθρώπους σαν και σένα. Αυτό μας εξασφαλίζει τη δυνατότητα να έρθουμε σε αντιπαράθεση με εταιρείες και κυβερνήσεις, χωρίς κανέναν περιορισμό στις πράξεις και τον λόγο μας.

Δες περισσότερα
Οι εθελοντές μας

Οι εθελοντές μας

Οι εθελοντές μας είναι αυτοί που δίνουν εικόνα, καρδιά και πρόσωπο στις εκστρατείες μας. Αναλαμβάνουν δράση για τις εκστρατείες μας και με τη συμβολή τους κάνουν πιο δυναμικές και δημιουργικές τις δραστηριότητές μας.

Δες περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...